Nieuwe, kleinere Integra Style van Eura Mobil

kampeerzaken.nlMet de nieuwe Integra Style presenteert Eura Mobil op de CMT de kleine broer van de Integra in de gewichtklasse tot 3500 kg. Deze lichte integraalcamper combineert de uitrusting van het topmodel met het gewicht van een middenklasse camper.

 

De Integra Style is leverbaar in 5 verschillende indelingen, variërend van een compacte 6 meter tot een comfortabele 7,50 meter met queensbed.


 

kampeerzaken.nlAlle modellen beschikken over een extra ruim bed met een breedte van mininmaal 1,40 meter met koudschuim matrassen. Bovendien zijn er drie indelingen met een praktische L-keuken met een 175 l koelkast, de andere modellen beschikken over een recht keukenblok van 1,60 m breed.

 

De Eura Mobil Integra Style beschikt verder over een grote was/doucheruimte met geïntegreerde douchecabine of separate douchecabine. Zoals het bij een integraal camper in deze prijsklasse betaamt is de Allegro Style ook uitgerust met een dubbele bodem die niet alleen voor extra bergruimte zorgt, deze dubbele bodem is ook zodanig verwarmd dat deze als een vloerverwarming functioneert. Bovendien zijn enkele modellen ook uitgerust met een grote garage.

 

kampeerzaken.nlVerder kenmerkt het interieur van de Integra Style zich door de grote ruimtelijke indruk, wat wordt benadrukt door de lichtinval door de grote ramen.

 

De Integra Style beleeft zijn premiere op de CMT in Stuttgart.

Like dit artikel
Tweet dit artikel