Primeur Eura Mobil Terrestra op CMT Stuttgart

kampeerzaken.nlIn januari vindt altijd de CMT beurs plaats in Stuttgart. Deze ’tweede’ Duitse beurs op kampeergebied biedt vaak vooral op het gebied van kampeerauto’s de nodige primeurs.
Zo zal Eura Mobil de nieuwe semi-integraal camper TT 710 QB, het nieuwe vlaggeschip in de Terrestra serie, introduceren. De grotere opbouwlengte maakt deze elegante camper ruim genoeg om in ieder jaargetijde comfortabel te kunnen reizen.

 Het grote vrijstaande bed is één van de meest opvallende dingen, zo ook de separate doucheruimte en het feit dat de slaapkamer van de woonruimte kan worden gescheiden.
Ondanks zijn afmetingen en de comfortabele uitrusting is de standaar maximaal toelaatbare massa van de TT 710 QB toch maar 3500 kg. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de moderne glasvezelversterkte carosserie. Ook deze Eura Mobil is standaard uitgerust met een verwarmde, winterbestendige dubbele bodem evenals zitruimte voor 5 personen.
Het speciale AL-KO chassis met grote spoorbreedte achter zorgt voor goede rij-eigenschappen en comfort. Het meubilair is uitgevoerd in donker noten dekor. Meer info tzt op de website van Eura Mobil

Like dit artikel
Tweet dit artikel