Nieuwe modellen in Activa serie van Eura Mobil

kampeerzaken.nlEura Mobil introduceert nieuwe modellen waarmee de nieuwe Activa serie wordt gecompleteerd. Deze nieuwe serie campers is volgens Euramobil het beste op het gebied van alkoofcampers te krijgen is en bestaat uit 4 modellen; de Activa 600EB, de Activa 635LS, de Activa 820EB en de Activa 820HS.
 
De Activa 600EB is de compactste Activa maar is volgens Eura Mobil desondanks uiterst serieus te nemen: twee éénpersoonsbeden in de alkoof en een riante hoekzit van 1,78 x 2,20 m achterin bieden zelfs bij deze compacte opbouwlengte eersteklas leef- en slaapcomfort. Een grote koelkast, een riante kleerkast en een multifunctionele bergruimte in de dubbele bodem maken de wagen compleet. Onder de zithoek is nog meer bergruimte voor de grotere spullen. De kampeerauto is standaard voorzien van Alde verwarming.
Der Activa 635LS bestaat al een tijdje, en is na gebleken succes op details verbeterd. Sterke punten zijn de 1,90 m lange banken tegenover de dinette, een forse hoekkeuken met vrijstaande koelkast, en veel werkruimte. Daarbij komt de brede kleerkast, een natte cel met Corian wastafel en separate douche.
Ook de Activa 635LS profiteert nu van de multifunctionele dubbele bodem die de bergruimte aanzienlijk vergroot. De alkoof biedt een slaapruimte van maar liefst 2,20 x 1,80 m bij een hoogte van 85 cm. De Alde verwarming en het eersteklas AL-KO onderstel maken de wagen tot een topper in zijn klasse.
Het wordt een beteje eentonig, maar de Activa 820EB en 820 HS doen er nog een schepje bovenop, en hebben oa een douchecabine van 70 x 80 cm en, afhankelijk van de gekozen indeling, ook een garage voor fietsen etc.
Meer info op www.euramobil.de

Like dit artikel
Tweet dit artikel