Evenementenhal begint 2016 met 3 kampeerbeurzen

Kampeerbeurzen-evenementenhal

Evenementenhal begint 2016 met 3 kampeerbeurzen

ZOETERMEER – Evenementenhal gaat het nieuwe jaar beginnen met kampeerbeurzen op drie verschillende locaties in Nederland.

In februari en maart 2016 worden er door Evenementenhal kampeerbeurzen georganiseerd in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Kampeerliefhebbers worden daar volop in de watten gelegd door een uitgebreid aanbod aan kampeermiddelen, accessoires, vakantietips en diverse activiteiten.

Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg

De aftrap van de 3 kampeerbeurzen vindt plaats in Hardenberg met Kampeer & Vrije Tijd op 12, 13 en 14 februari 2016. Tijdens deze beurs blijft kamperen centraal staan, maar wordt voor het tweede jaar op rij ook de fiets- en wandelbranche toegevoegd aan de beursvloer. Daarom zijn diverse campings uit binnen- en buitenland aanwezig om bezoekers alles te vertellen over de mooiste kampeer-, wandel- en fietsgebieden. Ook is er een groot aanbod van campers, caravans, accessoires en toebehoren aanwezig op de beursvloer. Verder laat Evenementenhal in samenwerking met exposanten middels diverse activiteiten de beleving centraal staan.

Caravan & Camper Beurs Gorinchem

In Gorinchem kunnen de bezoekers van Caravan & Camper Beurs Gorinchem de nieuwste snufjes en noviteiten op kampeergebied ontdekken. Importeurs, dealers, fabrikanten en toeleveranciers zijn namelijk volop aanwezig op deze beurs om de laatste ontwikkelingen in deze sector te laten zien. Deze editie kunt u tevens de winnende modellen campers in de categorie buscamper, half integraal en integraal spotten op het NKC Kampeerauto van het jaar plein! De beurs in Gorinchem wordt gehouden op 26, 27 en 28 februari 2016.

Kampeer Totaal Venray

De zesde Kampeer Totaal wordt gehouden in Venray op 11, 12 en 13 maart 2016. Een ideaal moment voor beginnende als ervaren kampeerders om zich te laten informeren en inspiratie op te doen op kampeergebied. De beurs kent een gevarieerd aanbod, waardoor uiteenlopende kampeervakanties aandacht krijgen. Van back to basic tot net dat beetje extra luxe. Tijdens Kampeer Totaal worden ook diverse activiteiten voor jong en oud gehouden.

Meer informatie over de kampeerbeurzen van Evenementenhal

Like dit artikel
Tweet dit artikel