Evenementenhal organiseert in februari 3 kampeerbeurzen

kampeerbeurs evenementenhal

Evenementenhal organiseert kampeerbeurzen in Venray, Hardenberg en Gorinchem

De komende periode organiseert Evenementenhal maar liefst drie kampeerbeurzen. Al deze beurzen vinden plaats in de maand februari. In Venray wordt in het eerste weekend van februari het spits afgebeten door de beurs Kampeer Totaal. Twee weken later volgt Kampeer & Vrije Tijd in Hardenberg, en weer een week later kunnen we naar Camper & Kampeer in Gorinchem.

De laatstgenoemde beurs is nieuw qua naam en concept. De kampeerbeurs die eerder in Gorinchem werd gehouden is iets gewijzigd qua concept en heeft in verband daarmee een nieuwe naam gekregen.

Kampeer Totaal Venray

De eerste kampeerbeurs die Evenementenhal dit jaar organiseert vindt plaats in Venray. Kampeerliefhebbers kunnen daar op 3, 4 en 5 februari 2017 terecht voor alles wat met kamperen te maken heeft. Om de bezoekers het echte kampeergevoel nog meer te laten ervaren, is de beursorganisatie van plan om midden op de beursvloer een camping in te richten. Op deze camping kunnen dan allerhande producten van exposanten “live” worden getoond. Op deze indoor camping vinden we dan allerlei tenten en diverse kampeerbenodigdheden zoals kampeermeubelen, kookstellen, slaapmatten en slaapzakken.

Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg

In Hardenberg kunnen geïnteresseerden op 17, 18 en 19 februari 2017 in de Evenementenhal Hardenberg van alles vinden op het gebied van kamperen en vrije tijd. Naast allerlei stands met kampeerspullen en informatie over campings, is er ook van alles te vinden over wandelen en fietsen. De beursbezoekers kunnen er allerlei handige kampeerbenodigdheden vinden, een proefrit op een fiets of e-bike maken, wandelschoenen proberen en ook informatie inwinnen over diverse campings in binnen en buitenland.

Camper & Kampeer Gorinchem

In het laatste weekend van februari wordt de nieuwe beurs Camper & Kampeer gehouden. Deze vindt plaats op 24, 25 en 26 februari 2017 in Evenementenhal Gorinchem. De bezoekers van deze beurs kunnen op de beursvloer een groot aantal campers, caravans, vouwwagens en tenten bewonderen. Daarnaast exposeren er ook diverse campings uit Nederland en het buitenland en zijn er ook allerlei andere kampeer- en buitensportartikelen te vinden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel