Evenementenhallen in het teken van kamperen

kampeerzaken.nlDe Evenementenhallen in Hardenberg en Venray staan deze maand in het teken van kamperen en camperen.

 

Van 16 t/m 18 september gaat in Evenementenhal Venray de eerste editie van de Caravan & Camper Occasionshow van start, het weekend erna is er de bekende Camper Occasionshow in Evenementenhal Hardenberg.


 

Caravan & Camper Occasionshow Venray

kampeerzaken.nlNaast gebruikte caravans en campers zijn er op deze show uiteraard de nodige accessoires, (technische) onderdelen en toeristische informatie te vinden.  De Caravan & Camper Occasionshow Venray is van 16 t/m 18 september 2011 iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Camper Occasionshow Hardenberg

kampeerzaken.nlTijdens de Camper Occasionshow Hardenberg worden door diverse camperbedrijven gebruikte campers tentoongesteld. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van campers, reparatie en onderhoud. Daarnaast zijn er bedrijven aanwezig op het gebied van camperverhuur. De Camper Occasionshow Hardenberg is van 23 t/m 25 september 2011 iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

  

De entreeprijs voor de beurzen bedraagt voor volwassenen € 6,00 p.p., voor kinderen (6 t/m 11 jaar) en 65+€ 3,00 p.p. meer informatie is te vinden op de website van de Evenementenhal.

Like dit artikel
Tweet dit artikel