Expansie Decathlon krijgt vaart

Decathlon winkel Breda

Decathlon opent nieuwe vestigingen

ZOETERMEER – De van origine Franse sportgigant Decathlon is al een tijd bezig om nieuwe vestigingen in Nederland te openen. Dat gaat niet van een leien dakje, het bedrijf ondervindt veel tegenstand van retailers die niet op de komst van een vestiging van deze keten zitten te wachten.

Evengoed is het Decathlon gelukt om een aantal vestigingen in Nederland van de grond te krijgen.

Na de eerste winkels, in Amsterdam en Kerkrade, kwam er al snel een winkel in Best bij. Vorig jaar openden Decathlon Apeldoorn en Leeuwarden de deuren en werd de komst van een grote vestiging in Arnhem, in de Rijnhal, aangekondigd.

Vorige week opende Decathlon een nieuwe winkel in Breda. Een tijdje daarvoor werd er ter introductie ook een pop-up store in het centrum van Breda geopend. Begin volgend jaar wordt er ook een grote vestiging in Rotterdam geopend. Verder zijn er ook Decathlon vestigingen gepland in Den Haag en Utrecht.

De Franse keten groeit hiermee razendsnel in Nederland en kan, als straks ook de laatste vestigingen open zijn, ongeveer het hele land bereiken. Decathlon is gespecialiseerd in artikelen voor tientallen sporten. Naast normale sportattributen heeft het bedrijf ook van alles op het gebied van fietsen, kamperen, buitensport, jagen, wintersport en watersport.

Like dit artikel
Tweet dit artikel