Expansie Decathlon Nederland vordert gestaag

Decathlon Rotterdam

Decathlon opent vestiging in Rotterdam

ZOETERMEER – De concurrerende winkels zullen er niet bepaald blij mee zijn, maar de meer prijsbewuste sporters, en met name de kampeerders en buitensporters, zullen het absoluut waarderen dat de expansie van Decathlon Nederland goed op gang is gekomen.

Onlangs werd er in Breda een vestiging van Decathlon geopend, binnenkort zullen er nog een aantal Decathlon winkels worden geopend.Decathlon is een Franse keten van sportwinkels. Naast reguliere sportartikelen heeft Decathlon ook een (beperkt) assortiment buitensport- en kampeerspullen. De meeste artikelen worden, net als bij Ikea, in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt en zijn daardoor zeer concurrerend geprijsd. Daarnaast heeft Decathon, met name bij de sportschoenen, ook een ruim assortiment A-merken.

Op 6 april gaat er een winkel van maar liefst 5000 m² open aan de Coolsingel in Rotterdam. In juni zal naar verwachting ook een grote vestiging in Arnhem worden geopend. Deze komt in de voormalige Rijnhal. Bovendien heeft Decathlon plannen voor winkels in Den Haag en Utrecht.

Daarmee wordt het huidige aantal Decathlon vestigingen, dat 6 bedraagt, uitgebreid tot maar liefst 10 winkels.

Like dit artikel
Tweet dit artikel