Extra luxe en sportieve Eura Mobil Integra Line GT integraal camper

Eura Mobil Integra Line GT integraal camper

Extra luxe en sportieve Eura Mobil Integra Line GT integraal camper

Het Duitse campermerk Eura Mobil heeft met onder anderen de Integra Line een uitstekende reputatie op het gebied van luxe integraalcampers opgebouwd. Met de introductie van de Integra Line GT, die in modeljaar 2025 het levenslicht zal zien, wil men de lat nog hoger leggen.

Deze serie integraal campers, die wordt gebouwd op het moderne en betrouwbare Mercedes Sprinter basisvoertuig met extra laag chassis, combineert sportieve elegantie met het comfort en de luxe die je nodig hebt voor lange reizen. Ideaal voor wie graag kilometers maakt zonder in te boeten aan comfort en stijl.

Sportieve elegantie

De Integra Line GT 2025 is een echte blikvanger op de weg. Met zijn strakke doch dynamische graphics, sportieve grille en grote voorruit straalt hij pure snelheid en dynamiek uit. Het extra verlaagde chassis verbetert niet alleen de wegligging, waardoor de camper nog aangenamer om mee te rijden is, maar zorgt ook voor extra bergruimte in de dubbele bodem. De korte neus van de camper zorgt in combinatie met de grote ramen voor een uitstekend overzicht op de weg, waardoor je altijd het gevoel hebt dat je de controle hebt.

Luxe en ruimte in overvloed

Binnenin de Integra Line GT 2025 word je verwelkomd door een zee van ruimte en licht. De stahoogte van 2,05 meter geeft een enorm goede ruimte indruk, terwijl de hoogwaardige materialen en afwerking zorgen voor een luxe uitstraling. De camper is verkrijgbaar in twee indelingen: met enkele bedden voor wie graag zijn eigen plek heeft, of met een queensbed voor wie samen wil slapen.

De keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Met een grote koelkast, veel werkruimte en voldoende opbergmogelijkheden kun je hier de heerlijkste maaltijden bereiden. De badkamer is voorzien van een aparte douchecabine, zodat je na een lange dag rijden of wandelen heerlijk kunt ontspannen.

Slimme opbergoplossingen voor lange reizen

Eura Mobil heeft goed nagedacht over de opbergruimte in de Integra Line GT 2025. De camper is voorzien van een doordacht opbergsysteem met drie zones, zodat je al je bagage en kampeerspullen georganiseerd kunt opbergen.

  • Zone 1: In de verwarmde, extra hoge dubbele bodem voorin de camper bevinden zich de watertanks.
  • Zone 2: Achter de achteras vind je extra opbergruimte, toegankelijk via grote luiken.
  • Zone 3: Achterin de camper bevindt zich een ruime garage waar je bijvoorbeeld fietsen of andere grote spullen kunt opbergen.

Rijplezier op Mercedes-niveau

Dankzij het Mercedes Sprinter-chassis biedt de Integra Line GT 2025 een ongeëvenaard rijcomfort en veiligheid. De camper is uitgerust met diverse rijassistentiesystemen die je helpen om veilig en ontspannen op je bestemming aan te komen. Het MBUX-infotainmentsysteem met touchscreen en spraakbediening zorgt voor entertainment en gemak onderweg. Bovendien kun je kiezen uit verschillende motoropties, zodat je altijd de juiste krachtbron hebt voor jouw reisavonturen.

Prijs en beschikbaarheid

De prijzen van de Eura Mobil Integra Line GT 2025 zijn nog niet bekend, maar de camper zal ongetwijfeld op de Caravan Salon 2024 te zien zijn, en tegen die tijd (eind augustus 2024) zullen de prijzen ook bekend zijn. Wat betreft de verkrijgbaarheid: de verwachting is dat hij komend najaar bij de dealers in de showroom staat en uiterlijk voorjaar 2025 zal worden geleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel