Extra treinen naar Vakantiebeurs 2014

Vakantiebeurs

Impressie van de laatste vakantiebeurs

UTRECHT – NS laat dit jaar voor het eerst twee extra dubbeldekkers rijden naar de Vakantiebeurs 2014 in de Utrechtse Jaarbeurs. De Vakantiebeurs Express vertrekt op zaterdag 18 januari om 08.58 uur en 09.28 uur uit Zwolle en rijdt via Amersfoort naar Utrecht CS.

De Vakantiebeurs Express moet de vakantieliefhebbers in opperbeste stemming naar de Vakantiebeurs brengen. Onderweg is er livemuziek van onder andere een Caribische band en een Duitse accordeonist. Verder krijgen reizigers tips over een onvergetelijke vakantie. De meereizende experts zijn voor deze gelegenheid uitgedost in traditionele kostuums van de Maori’s, Indianen of Eskimo’s.

Trein & Vakantie op Vakantiebeurs 2014

In het Trein & Vakantie Paviljoen vinden liefhebbers van treinvakanties verschillende mogelijkheden bij elkaar: van informatie over tickets tot en met een reis met de Trans Siberië Express. Exposanten zijn Treinreiswinkel, Weekendjeweg.nl, AutoSlaap Trein, NS Spoordeelwinkel, NS Hispeed, Thalys, Eurostar en DB Bahn met ICE International, DB AutoZug en City Night Line.

Combikaartje

Passagiers van de Vakantiebeurs Express, maar ook de reizigers van elk willekeurig station in Nederland kunnen met korting naar Utrecht. Het combiticket, een tweedeklas dagretour inclusief beurstoegang, is verkrijgbaar op www.spoordeelwinkel.nl en kost € 29,-.
Informatie: www.vakantiebeurs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel