Facelift voor Bürstner Averso model 2020

Bürstner Averso model 2020

Facelift voor Bürstner Averso model 2020

Uiteraard gaat ook Bürstner volop met de tijd mee. Daarom krijgt de Averso, het populairste caravanmodel van Bürstner, komend modeljaar een grote facelift.

Bürstner geeft niet alleen de buitenzijde van de Averso een nieuwe look & feel, er is ook veel aandacht besteed aan een nieuw, harmonieus en ergonomisch interieur.

De nieuwe Averso is in modelseizoen 2020 verkrijgbaar in de standaarduitvoering én als Harmony Line.

Exterieur

Bürstner Averso model 2020 Harmony LineDe nieuwe hybride-achterlichten die Bürstner heeft ontwikkeld geven de Averso een compleet nieuw achteraanzicht. De Averso maakt dankzij deze achterlichten optisch nog sterker deel uit van de Bürstner-familie. Standaard heeft de Averso buitenwanden van grof hamerslag, in de hiernaast afgebeelde Harmony Line zijn de wanden uitgevoerd in een fijner soort hamerslag.

Interieur

Bürstner Averso model 2020 De nieuwe Averso zal in modeljaar 2020 verkrijgbaar zijn in elf verschillende indelingen. Deze bieden volgens Bürstner voor elke gewenste woonsituatie veelzijdige en slimme oplossingen. Bij de nieuwe Averso staat een elegant en helder design in combinatie met talloze functies centraal. Dit komt onder andere tot uiting in de variabele ronde zitgroep (bij indelingen met een ronde zitgroep), die naar wens eenvoudig omgebouwd kan worden tot een tegenoverliggende zitgroep om een grotere tafel te creëren. Verder is de vernieuwde Averso voorzien van een innovatief en decoratief ingangselement met veel opbergmogelijkheden, dat is afgeleid van het ingangselement dat Bürstner in vele generaties campers heeft doorontwikkeld. Ook is er voor de Averso model 2020 een aangepast lichtconcept waarbij de zitgroep is voorzien van indirecte verlichting. Op de plaatsen waar meer licht nodig is, is er directe verlichting aangebracht. De nieuwe “Home Light” acculampen maken het optionele lichtpakket compleet. In het slaapgedeelte is bij een aantal indelingen optioneel ook een extra venster verkrijgbaar.

Harmony Line

Bürstner Averso Harmony Line model 2020 De Averso Harmony Line onderscheidt zich van de standaarduitvoering door de vormgeving van het interieur en de standaardpakketten. De kleppen en keukenfronten zijn uitgevoerd in beige, evenals het stenen aanrecht in de keuken en het robuuste fenix-oppervlak op de tafel en de legplanken. De effen vormgeving van het interieur met accenten in hout- en steenuitstraling en de harmonieuze lichtsfeer door de indirecte verlichting (een lichtpakket dat standaard in de Harmony Line zit) maken de Averso Harmony Line interessant voor iedereen die meer wil dan de standaarduitvoering. In het eet- en zitgedeelte biedt het standaard Vario-rolgordijn (deze zijn uitsluitend beschikbaar in Harmony Line) veel mogelijkheden tegen inkijk van buitenaf. Ze zijn in te stellen op gesloten, half transparant en helemaal transparant. Het nieuwe ingangselement biedt plaats aan een 32 inch televisie en heeft een geïntegreerde, praktische inklapfunctie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel