Facelift voor interieur van Dethleffs C’Joy caravans model 2023

Dethleffs C’Joy caravans model 2023

Facelift voor interieur van Dethleffs C’Joy caravans model 2023

C’Joy, de instapserie bij de Dethleffs caravans, krijgt in modeljaar 2023 een facelift. Dethleffs geeft de instapmodellen geheel nieuwe kleuren in het interieur en ook het exterieur krijgt een kleine upgrade

De Dethleffs C’Joy caravans model 2023 krijgen nieuwe meubeldecors en stoffering. De nieuwe kleurstelling moet zorgen voor een betere ruimtelijke indruk en sfeerbeleving. De indelingen blijven ongewijzigd.

Nieuw meubeldecor en nieuwe woonwerelden

De nieuwe meubeldecors zijn lichter van kleur en zijn nu echt heel licht. Ook heeft men ervoor gekozen om houtnerf kruislings te laten lopen. Dit moet de ruimtelijke indruk nog verder verbeteren.

Voorts kunnen de kopers van een Dethleffs C’Joy caravan kiezen uit twee nieuwe woonwerelden. De Timor woonwereld heeft antraciet en licht turquoise accenten, bij de Kappan worden de accentkleuren gevormd door de kleuren beige en grijs. De stoffen van beide woonwerelden wordt vervaardigd uit 100 procent gerecyclede PET-flessen.

Koelkast

Verder rust Dethleffs de keukens van de C’Joy caravan met ingang van modeljaar 2023 uit met een moderne, energiezuinige compressorkoelkast. Deze is geschikt voor zowel 230 als 12 volt.

Vijf indelingen

Net als in het voorgaande modeljaar zal Dethleffs de C’Joy caravans in vijf indelingen aanbieden, met drie, vijf of zelfs zeven slaapplaatsen. In alle vijf de C’Joy-indelingen kan de badkamer optioneel met een douche worden uitgerust.

De Dethleffs C’Joy-reeks begint bij de 410 LK. Deze heeft voorin een grote zitgroep die tot een tweepersoons bed kan worden omgebouwd, en achterin een stapelbed. Verder heeft deze indeling een middenkeuken met daar tegenover de was/toiletruimte.

De C’Joy 420 QSH heeft de keuken en het toilet achterin. Voorin heeft deze indeling een tweepersoons dwarsbed.

Achterin de C’Joy 460 LE zien we in de lengte geplaatste eenpersoonsbedden. De 460 LE heeft ook een dinette in het voorste gedeelte. Ook deze indeling heeft de keuken en de  tegenoverliggende toiletruimte in het middengedeelte.

In de C’Joy 480 FSH zien we voorin een groot tweepersoons lengtebed. De keuken en natte cel zijn hier achterin geplaatst, halverwege de rechterzijde bevindt zich een dinette. Deze indeling is bedoeld voor reizende stellen die veel ruimte willen.

De 480 QLK is een ruime gezinscaravan met maximaal maar liefst 7 slaapplaatsen. Voorin heeft de 480 QLK een dwars geplaatst tweepersoonsbed met aansluitend een ruime zitgroep. Achterin heeft deze indeling een stapelbed. Ook hier zien we een middenkeuken met daar tegenover de was/toiletruimte.

Touring en Dynamik pakketten

Dethleffs kan C’Joy modellen van modeljaar 2023 ook met de Touring en Dynamik pakketten aanbieden. Het Touring-pakket bevat een warmwatervoorziening in de vorm van een Truma-boiler, alsmede een ringverwarming en een groot (50 x 70 cm) hef-kanteldakluik. Het uitrustingspakket Dynamik bevat behalve een grote watertank en een reservewielhouder ook schokdempers en een veiligheidskoppeling, welke vereist zijn voor een 100 km/u-toelating.

Like dit artikel
Tweet dit artikel