Facile-en-route brengt 22e editie van Campergids Europa uit

Facile-en-route Campergids Europa

Facile-en-route brengt 22e editie van Campergids Europa uit

De Facile-en-route Campergids Europa is een van de meest gewaardeerde campergidsen onder de Nederlandse camperaars. Facile Media geeft deze bekende campergids al vele jaren uit en werkt deze ook jaarlijks bij.

Ieder voorjaar, aan het begin van het seizoen, verschijnt er een nieuwe editie. Inmiddels is de bijgewerkte editie van 2019 verschenen. Dit jaar is het alweer de 22e editie van de Facile-en-route Campergids Europa.

Meer dan 10.750 camperplaatsen

Net als de voorgaande edities is ook deze gids weer iets verder uitgebreid. Het aantal overnachtingsplaatsen voor camperaars stijgt immers nog steeds. De Facile-en-Route Campergids Europa 2019 bevat informatie over meer dan 10.750 camperplaatsen.

Overnachtingsplaatsen

Je kunt de overnachtingsplaatsen in de diverse Europese landen eenvoudig vinden via een aantal kaartjes in kleur met een aanduiding van de locaties. Alles is per land en vervolgens per deelstaat, provincie of regio ingedeeld en overal is er een korte inleiding met situatiekaartjes. Behalve camperplaatsen, vrije overnachtingsplaatsen en campervriendelijke campings vind je er ook adressen van serviceplaatsen. Dat zijn speciale plaatsen voor het lozen en tanken van water. Uiteraard is alles voorzien van de benodigde GPS-coördinaten. De campergids is geheel in kleur uitgevoerd en heeft meer dan 4000 foto’s.

Aanvullende informatie

Bovendien bevat de campergids van Facile Media meer dan alleen maar een overzicht met camperplaatsen. Zo biedt de gids ook veel aanvullende informatie, bijvoorbeeld over de regelgeving op het gebied van vrij overnachten in de besproken landen.

Je kunt de campergids, die € 26,50 kost, kopen bij o.a. Camperreiswinkel.nl, ANWB, boekhandels en diverse camperbedrijven in België en Nederland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel