Facile-en-route Campergids Europa 2021 is verschenen

Facile-en-route Campergids Europa 2021

Facile-en-route Campergids Europa 2021 is verschenen

Ondanks de enorme hoeveelheid websites en apps waarmee je overnachtingsplaatsen voor campers kunt zoeken en vinden, zijn ook de papieren gidsen nog heel populair.

Een van de populairste campergidsen onder de Nederlandse camperaars is de bekende Facile-en-route Campergids Europa. Deze wordt jaarlijks vernieuwd zodat alle informatie altijd zo actueel mogelijk is.

Ook gewoon weer in één deel

De 2021-editie van de Facile-en-route Campergids Europa is zojuist verschenen. Niet alleen heeft Facile Media alle informatie weer bijgewerkt, ook het concept is gewijzigd. De Facile campergids werd altijd in één deel gedrukt. Vorig jaar week Facile Media daarvan af, en bestond de gids uit drie delen. Op verzoek van veel gebruikers, is de gids dit jaar in beide varianten beschikbaar.

De 24ste editie van deze populaire camperplaatsengids bevat, net als de voorgaande edities, informatie over nagenoeg alle overnachtingsplaatsen in Europa. De overnachtingsplaatsen zijn ingedeeld per land, en ook per deelstaat, provincie of regio. Gebruiker kunnen de camperplaatsen in de diverse Europese landen eenvoudig vinden door middel van een aantal kaarten in kleur met een aanduiding van de locaties. Overal is er een korte inleiding met situatiekaartjes. Behalve camperplaatsen, vrije overnachtingsplaatsen en campervriendelijke campings vind je er ook adressen van serviceplaatsen waar je afvalwater kunt lozen en drinkwater kunt tanken.

Ook met app

De gids bevat ook de GPS-coördinaten zodat gebruikers deze in het navigatiesysteem kunnen invoeren. Maar wie de navigatie via de smartphone heeft lopen, kan dan ook gebruik maken van de CamperStop app. Deze app wordt gratis met de gids meegeleverd en bevat dezelfde informatie. Maar in een app is de stap van het zoeken van een camperplaats naar het navigeren wel een stuk gemakkelijker.

De Facile-en-route Campergids Europa 2021 is verkrijgbaar bij de Camperreiswinkel.nl en bol.comen en kost € 26,50.

Like dit artikel
Tweet dit artikel