Facile-en-Route Campergids Europa 2022 ligt in de winkel

Facile-en-Route Campergids Europa 2022 kopen

Facile-en-Route Campergids Europa 2022 ligt in de winkel

Dit voorjaar verschijnt de 25ste editie van de bekende Facile-en-Route Campergids Europa. Uitgeverij Facile Media, sinds 1996 specialist op het gebied van reisgidsen voor camperaars, heeft de nieuwe editie uitgebreid met camperplaatsen in de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen.

De Facile-en-Route Campergids Europa bevat zoals vanouds een enorm aantal overnachtingsplaatsen voor camperaars. Dankzij de slimme indeling, de handige symbolen en duidelijke foto’s is het zoeken en vinden van een geschikte overnachtingsplaats een fluitje van een cent.

De gids omvat 744 pagina’s en beschrijft 9.580 geselecteerde camperplaatsen, die variëren van een eenvoudige plek bij de boer tot een luxe camperpark. De camperplaatsen zijn verspreid over 30 Europese landen, waarbij de landen Estland, Letland en Litouwen dit jaar voor het eerst in de gids zijn opgenomen. Op die manier biedt de Facile-en-Route Campergids Europa voor iedere camperaar wel wat wils.

Extra voordelen

Voorts kunnen de kopers van de Facile-en-Route Campergids Europa 2022 profiteren van diverse extra voordelen, waaronder gratis deelname aan de Nationale Camper Rally, Jubileumeditie Facile-en-Route. Deze rally leidt je langs bijzondere plekken in Nederland.

Ook krijgen kopers van de Facile-en-Route Campergids Europa 2022 een gratis jaarlicentie van de Camperstop-App, ter waarde van € 5,99. Hiermee beschikken ze over de meest actuele informatie van ruim 12.000 camperplaatsen, die zowel online als offline kunnen worden opgezocht. Ook is het mogelijk om vanuit de applicatie direct naar de volgende camperplaats te navigeren en ervaringen over camperplaatsen te lezen en delen.

De jubileumeditie Facile-en-Route Campergids Europa 2022 is te koop bij o.a. Bol.com, boekhandel, ANWB en Camperreiswinkel.nl en kost € 26,95, inclusief een gratis jaarabonnement op de Camperstop-App.

Like dit artikel
Tweet dit artikel