Facile-en-route Campergids Europa voortaan in drie delen

Facile-en-route Campergids Europa

Facile-en-route Campergids Europa voortaan in drie delen

De gidsen van Facile Media behoren tot de populairste gidsen onder de Nederlandse camperaars. We kennen deze uitgeverij met name van de overbekende Facile-en-route Campergids Europa.

Deze wordt al vele jaren uitgegeven door Facile Media en ook jaarlijks bijgewerkt. De nieuwe edities verschijnen steeds aan het begin van het seizoen. Ook nu is er weer een nieuwe editie verschenen, en dat is alweer de 23ste editie van deze populaire camperplaatsengids.

Papieren gids blijft prettig

Natuurlijk kun je camperplaatsen ook via websites en apps opzoeken. Dat kan ook via de Camperstop-App die je gratis bij aanschaf van de Facile-en-route Campergidsen krijgt. Maar veel camperaars vinden het toch ook heel prettig om de camperplaatsen via een papieren gids te selecteren. Dat zorgt er in veel gevallen voor dat je nog meer voorpret hebt. Bovendien ben je met een papieren gids niet zo afhankelijk van de techniek, wat voor veel mensen toch de nodige stress met zich meebrengt.

Facile-en-route Campergids 2020

In de 2020-editie van de Facile-en-route Campergids, die zojuist is verschenen, vind je informatie over meer dan 11.000 camperplaatsen. Net als de voorgaande edities is ook deze gids dus weer iets uitgebreider dan die van het jaar ervoor. Logisch, want met het stijgen van het aantal campers zal ook het aantal overnachtingsplaatsen voor camperaars mee moeten stijgen.

Meer dan 11.000 overnachtingsplaatsen

Net als in de voorgaande editie kun je de overnachtingsplaatsen in de diverse Europese landen eenvoudig vinden door middel van een aantal kaarten in kleur met een aanduiding van de locaties. Facile media heeft alles is per land en vervolgens per deelstaat, provincie of regio ingedeeld en overal is er een korte inleiding met situatiekaartjes. Behalve camperplaatsen, vrije overnachtingsplaatsen en campervriendelijke campings vind je er ook adressen van serviceplaatsen waar je afvalwater kunt lozen en drinkwater kunt tanken. Uiteraard zijn ook GPS-coördinaten voor een correcte invoer in het navigatiesysteem aanwezig.

Nu in drie delen

Facile Media heef de 23ste uitgave niet alleen inhoudelijk vernieuwd. De gids heeft ook een grote ‘algemene’ vernieuwing gekregen en is nu ook opgesplitst in 3 delen. Je kunt de gidsen à € 16,95/stuk kopen bij Camperreiswinkel.nl, bol.com, de ANWB en vele camperbedrijven & kampeer/vrijetijdswinkels.

Like dit artikel
Tweet dit artikel