Online routeplanner Falk

kampeerzaken.nlFalk is al jaren actief op het gebied van kaarten en plattegronden. Ook had Falk al een tijdje een online routeplanner. Die is nu ook in de Nederlandse taal beschikbaar en biedt kaartmateriaal en luchtfoto’s van de hele wereld.
Net als de andere bekende online kaartdiensten van Google, Microsoft, Yahoo en Michelin biedt de online service van Falk ook alle mogelijkheden voor in- en uitzoomen, kaartzicht, satellietzicht en een hybride overzichtskaart.
 
Online routeplanner
Met de Falk-routeplanner kunnen routes snel en eenvoudig worden gepland. Voor de routeberekening zijn er verschillende opties, zoals het vermijden van tolwegen of de keuze tussen het snelste of kortste traject. Ook kan men zelf invullen of men snel, of juist rustig rijdt zodat de berekende reistijd daarop wordt aangepast.
Benzinekosten
Handig is de brandstofkostencalculatie, die de brandstofconsumptie en -kosten voor de geplande route berekent. Men kan daarbij zelf het geschatte verbruik per kilometer invullen zodat men ook de brandstofkosten met de camper of caravan kan berekenen.
De route en verschillende kaartaanzichten (zoals stadskaart, overzichtskaart, bestemmingskaart) kunnen naar behoefte worden geprint. Zie www.gofalk.com/nl/

Like dit artikel
Tweet dit artikel