Feestelijk openingsweekend bij Linberg Molenschot

Linberg Molenschot

Bij Linberg Molenschot is het dit weekend feest

MOLENSCHOT – Linberg in Molenschot is geheel vernieuwd. De speciaalzaak voor caravans, outdoorartikelen, wintersport en kamperen ondergaat zaterdag 1 zondag 2 februari een feestelijke heropening.

Wat is er nieuw? Om te beginnen zijn de caravans en voortenten verhuisd van de werkplaatsvestiging in Hulten naar de kampeerwinkel in Molenschot. Dat betekent dat er in Hulten ruimte is gekomen voor stalling van caravan, camper of vouwwagen. Maar belangrijker misschien nog voor kampeerliefhebbers is dat je bij Linberg Molenschot nu alles onder een dak kunt vinden: van kampeerartikelen tot outdoor-artikelen, (voor)tenten én caravans.

Vernieuwde wintersportafdeling Linberg Molenschot

In de winkel in Molenschot is meer veranderd. Om te beginnen is de wintersportafdeling met ski- en snowboardartikelen, wintersportkleding, schaatsen en sledes opgefrist en dat wordt dit weekend gevierd met aantrekkelijke acties. De kampeerartikelen zijn verhuisd naar de eerste verdieping en daar is ook de nieuwe infobalie te vinden waar je een medewerker om advies kunt vragen.

Inruilactie wintersportmaterialen

De nieuwe winkel is reden voor een feestje. Linberg geeft dit weekend geld voor je oude ski`s, snowboards, ski- en boardschoenen of bergschoenen in de vorm van een kassa-korting bij aankoop van eenzelfde artikel. Geen oude spullen in te ruilen? Op alle snowboots en winterlaarzen krijg je15% korting.

Voordeel gebruikte toercaravans

Fervent caravanner? Je kunt in Molenschot de nieuwste Knaus en Hobby caravans komen bekijken. Op 1 en 2 februari zijn de caravanoccasions extra scherp geprijsd.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel