Fendt Caravans presenteert 2024-modellen op de Caravan Salon in Düsseldorf

Fendt Caravans 2024-modellen op de Caravan Salon Düsseldorf

Fendt Caravans presenteert 2024-modellen op de Caravan Salon in Düsseldorf

De Caravan Salon in Düsseldorf, de grootste caravan- en camperbeurs ter wereld, is als vanouds het podium om de nieuwe modellen voor het komende kampeerseizoen te presenteren. Ook de Duitse caravanproducent Fendt zal in Düsseldorf zijn modellen voor modeljaar 2024 presenteren.

Het prestigieuze Duitse merk toont in Düsseldorf een nieuwe collectie, die een combinatie van innovatie, luxe en functionaliteit belooft. Het assortiment bestaat ook komend seizoen uit de vier series Apero, Bianco, Tendenza en Diamant.

Fendt Apero: exclusiviteit en elegantie

De in het seizoen 2023 succesvol geïntroduceerde Apero heeft zich onmiddellijk op de markt gevestigd en wordt nog steeds aangeboden met 7 indelingen, waarvan 2 kinderkamerindelingen. Het moderne 3-kleurige meubeldecor “Norfolk” is in de woonruimte perfect afgestemd op de stofvarianten “Spring” en “Sunset”. Diverse zitgroepopstellingen en bedvarianten bieden comfortabele ontspanningszones. De Apero is een soort van speciale editie, welke slechts in beperkte aantallen beschikbaar zal zijn. Dat is dus interessant voor caravanliefhebbers die op zijn naar iets exclusiefs.

Fendt Bianco: van instapserie naar basismodel

De succesvolle Bianco-serie, tot vorig jaar het instapmodel van Fendt, presenteert zich met nieuwe bekledingsopties en enkele detailverbeteringen. Men heeft nog steeds de keus uit de Activ- en Selection-varianten. Met 6 kinderkamerindelingen, een model met warmwaterverwarming en een geheel nieuwe Bianco Activ 515 SGD, biedt de Bianco met in totaal 16 indelingen de grootste diversiteit in het Fendt-caravanprogramma. Het lichte en vriendelijke meubeldecor “Tiberino”, gecombineerd met de nieuwe stofvarianten “Almeria” en “Manerba”, creëert een algeheel harmonieuze woonomgeving. Het uitgebreide aanbod aan indelingen biedt een grote keuze aan zitgroepen en bedopstellingen.

Fendt Tendenza: stijl en functionaliteit

Met een focus op modern en stijlvol design, belooft de Tendenza-serie een aantrekkelijke keuze te worden voor de veeleisende kampeerder in het komende seizoen. De Tendenza is in het seizoen 2024 verkrijgbaar in 7 indelingen. Hiervan hebben 3 modellen een queensbed en 2 hebben warmwaterverwarming. Het stijlvolle meubeldecor “Noce Marche”, gecombineerd met de stofvariant “Cannes” en het nieuwe loungekussen “Studio-Line Valencia”, vormt een fraaie en sfeervolle combinatie in het gehele woongedeelte en zet met speciale stijlelementen nieuwe trends.

Fendt Diamant: luxe op wielen

Alle 3 indelingen van de Diamant-serie hebben generaties lang de standaard gezet in hun klasse. De tijdloze en hoogwaardige uitrusting zorgt voor een langdurig plezier van deze juweeltjes in de Fendt-caravancollectie. In het seizoen 2024 krijgt de Diamant opnieuw een upgrade, want de ALDE warmwaterverwarming en warmwatervloerverwarming worden standaard in deze premium caravans. Het elegante meubeldecor “Rovero-Castello”, in combinatie met de stijlvolle stofvarianten “Faro” en “Salina”, creëert een smaakvolle luxe woonomgeving. Daarnaast wordt ook de speciale lederen uitrusting “Zingst” aangeboden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel