Fendt Diamant modeljaar 2025 – streven naar perfectie

Fendt Diamant caravan modeljaar 2025

Fendt Diamant modeljaar 2025 – streven naar perfectie

Fendt, al decennialang een begrip onder de caravans in het hogere segment, heeft zijn topmodel, de Diamant, voor modeljaar 2025 een grondige upgrade gegeven. Hiermee is deze luxe caravan opnieuw klaar om de harten van veeleisende kampeerders te veroveren. Dat doet hij met een volledig vernieuwd interieur terwijl ook het exterieur een make-over krijgt, met onder anderen vernieuwde graphics.

In de vernieuwde Diamant word je verwelkomd door een interieur dat pure luxe en comfort uitstraalt. Het nieuwe design is gebaseerd op een harmonieus samenspel van lichte kleuren en natuurlijke materialen, waardoor een gevoel van ruimte en rust ontstaat. En dat alles uiteraard in de vertrouwde Fendt-kwaliteit.

Pure elegantie

Het zal geen verrassing zijn dat je in de Diamant van modeljaar 2025 een interieur aantreft dat pure elegantie en comfort uitstraalt. Het nieuwe houtdecor “Catania-Oak” in combinatie met de hoogwaardige stoffen van de nieuwe zitgroepen “Avila” en “Geneve” creëren een warme en uitnodigende sfeer. De comfortabele zitgroepen zijn voorzien van hoogwaardige binnenvering, waardoor je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag op pad.

De nieuwe “Skylights” boven het bed en de zithoek zijn een ware eyecatcher en zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de caravan nog ruimer en lichter aanvoelt. De keuken is opnieuw ontworpen met oog voor detail en biedt nu nog meer werkruimte en opbergmogelijkheden. De nieuwe apparatuur, zoals de oven met grill, maakt het koken onderweg nog aangenamer.

De vernieuwde badkamer is een oase van rust en luxe. Met meer opbergruimte, een grotere spiegel en in sommige modellen zelfs een aparte douchecabine, biedt de badkamer alle comfort die je nodig hebt om je op te frissen na een dag vol avontuur. De sfeervolle “Ambiente”-verlichting, de handige USB-C-aansluitingen en de leeslampjes maken het plaatje compleet.

Make-over voor exterieur

Ook aan de buitenkant heeft de Fendt Diamant een make-over gekregen. De nieuwe optionele exterieurkleur “Champagner” geeft de caravan naar keus een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zorgen de automotive voor- en achterzijde, de nieuwe functionele toegangsdeur en de homogene dakaansluiting voor een gestroomlijnde en moderne look.

Fendt heeft ook aan praktische details gedacht, zoals de markieslijst met LED-verlichting voor gezellige avonden buiten. Voor extra bescherming tegen de elementen is er een hagelbestendig GFK-dak. En de innovatieve LED-Edge-Light-achterlichten met “Glowing-Surface-Effect” zorgen niet alleen voor de nodige veiligheid, maar ook voor een extra vleugje stijl.

Moderne technologie voor een ‘connected’ kampeerervaring

Met het centrale display Fendt-Caravan Connect boven de toegangsdeur heb je alle belangrijke informatie over je caravan binnen handbereik. Via de bijbehorende app kun je zelfs verschillende functies van de caravan bedienen, zoals de verlichting en de verwarming. Zo ben je altijd verbonden met je mobiele thuis, waar je ook bent.

Comfort en gemak voor lang verblijf

De Fendt Diamant 2025 is ontworpen met het oog op lange reizen en een lang verblijf. Met een ruime stahoogte van 1,98 meter kun je comfortabel door de caravan bewegen. De ALDE warmwaterverwarming en -vloerverwarming zorgen voor een aangename temperatuur in alle seizoenen. En in bepaalde modellen zorgt de grote 200-liter compressorkoelkast ervoor dat je altijd voldoende proviand bij je hebt.

Beschikbaarheid en prijzen

De Fendt Diamant modeljaar 2025 is verkrijgbaar in drie indelingen, dus er is altijd een model dat bij jouw wensen en behoeften past. Voor wie hem nader wil bekijken: hij is eind augustus te bewonderen op de Caravan Salon 2024 in Düsseldorf, en aansluitend ook op de Dordrecht Open 2024. Voor de goede orde: Fendt (en Hobby) exposeren niet op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De prijzen zullen behoudens een kleine prijscorrectie waarschijnlijk in lijn zijn met die van modeljaar 2024.

Like dit artikel
Tweet dit artikel