Fendt introduceert voorjaarsmodel: Bianco Primo 465 SFH

Fendt Bianco Primo 465 SFH

Fendt introduceert voorjaarsmodel: Bianco Primo 465 SFH

De Fendt Bianco is een van de populairste modellen van de Duitse caravanfabrikant. Behalve de Bianco Activ kunnen kopers nu ook kiezen voor de Bianco Primo. Dit ‘voorjaarsmodel’ is onlangs door Fendt geïntroduceerd op de CMT in Stuttgart.

Onder zo’n voorjaarsmodel verstaan we een actiemodel dat vlak na de jaarwisseling op de markt wordt gebracht en doorgaans met diverse extra’s tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. Dat geldt ook voor de Bianco Primo 465 SFH.

Alleen als 465 SFH

Fendt Bianco Primo 465 SFHFendt heeft ervoor gekozen om de Bianco Primo alleen te leveren als 465 SFH, een populaire indeling die we ook uit de Opal-serie kennen. Deze heeft aan de achterzijde een frans bed, en voorin een vierpersoons standaardzit. De badkamer bevindt zich ook achterin, aan de linkerzijde. Dat betekent dat de cassette van het toilet niet via de voortent hoeft te worden geleegd, wat wel zo handig is. Verder is de indeling redelijk standaard, met de keuken aan de rechterzijde en aan de linkerzijde de hangkast en een lage kast, waarop ook een televisie kan worden geplaatst.

Interieur

Ook het interieur is typisch Fendt. Smaakvol en tijdloos, echt een interieur dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Voor het meubeldecor heeft Fendt voor het lichte Tiberino gekozen, dat prima past bij de Studio-Line Venezia stoffering.

Extra’s

Bij een actiemodel wordt meestal een flinke hoeveelheid extra’s meegeleverd. Ook Fendt heeft flink uitgepakt. De hardheid van de lattenbodem van het bed is verstelbaar, er is een hordeur, LED-verlichting, de bergruimten zijn verlicht, de banken kunnen worden verlengd, er is een pakket met hoeslaken, kussens en tafelkleed, een Dometic Midi dakluik en voor nog meer zitcomfort. De verlichting is volledig in LED uitgevoerd. Verder is er een televisiehouder met zwenkarm, een extra elektrische bediening voor de TRUMA Combi 4E verwarming en een set aluminium velgen.

Riant laadvermogen

De Fendt Bianco Primo heeft een MTM van 1800 kilo en rijklare massa van 1385 kilo. Dat betekent dat de caravan een laadvermogen van maar liefst 415 kilo heeft. Helaas wordt de Fendt Bianco Primo officieel niet in Nederland verkocht. Mogelijk is dit volgend jaar wel het geval. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om dit model rechtstreeks bij een Duitse dealer te kopen. Of de zogenaamde grijsimport ook tot de mogelijkheden behoort, is bij ons niet bekend.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel