Fendt modellen 2019

Fendt Saphir model 2019

Fendt Saphir model 2019

De caravans van Fendt krijgen in modeljaar 2019 een nieuw exterieurdesign waarbij er goed gekeken is naar het zogenaamde ‘automotive design’ dat we ook steeds meer bij de campers zien.

Fendt gaat haar caravans in seizoen 2019 daarom voorzien van nieuwe achterlichten en nieuwe graphics. Ook de rangeergrepen en de beide lichtbalken zijn vernieuwd. Uiteraard zijn er bij Fendt nog meer noviteiten.

Zo heeft Fendt een aantal nieuwe indelingen ontwikkeld voor de Bianco Activ en de Tendenza. De Midi-Heki dakluiken hebben een nieuwe, witte kap. Waar mogelijk zijn de enkele bedden breder uitgevoerd (85 ipv 80 cm). De vaste bedden zijn hoger, voor een comfortabeler instap. In de duurdere series zijn de grotere indelingen waar mogelijk voorzien van een oventje. Ook is het design van het C500 cassettetoilet vernieuwd. De Diamant en Brillant krijgen een skyroof boven de zitgroep. De 2019-modellen van Fendt zijn ook voorzien van een groter serviceluik.

Voorts hebben de meeste modellen een nieuw meubeldecor en nieuwe stofferingen. De Fendt caravans model 2019 zijn verkrijgbaar met in totaal dertien verschillende stofvarianten en zes verschillende houtdecors waarvan twee volledig nieuw. Kopers kunnen hiermee hun interieur zoveel mogelijk op hun smaak afstemmen. De nieuwe indelingen van Fendt zijn als volgt:

  • Saphir 700 SGD en 700 SGDW
  • Bianco Activ 550 KMG
  • Tendenza 495 SFR en 515 SF
  • Opal 650 SRG
  • Brillant 700 SGA
Like dit artikel
Tweet dit artikel