Fendt neemt derde productielijn in gebruik

Fendt Caravan productie

Fendt neemt derde productielijn in gebruik

Fendt is een van de caravanmerken die de laatste jaren behoorlijk wat marktaandeel heeft verworven. Bovendien is het totale aantal nieuw verkochte caravans de laatste jaren flink gestegen.

Daarom vond Fendt de hoogste tijd om de productiecapaciteit te vergroten. Het bedrijf heeft daarom afgelopen maandag een nieuwe productielijn in gebruik genomen.

Het is de derde productielijn waardoor de productiecapaciteit theoretisch dus met de helft is toegenomen. Het betreft een productie- en opslaghal met een oppervlakte van 6400 m² waar een investering van zo’n 7,5 miljoen euro mee gemoeid ging. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken om niet alleen zo efficiënt mogelijk te produceren, maar ook om de klanten de allerhoogste kwaliteit te kunnen bieden.

De grotere productiecapaciteit maakt het mogelijk om de productie van de caravanseries wat flexibeler te plannen zodat er meer mogelijkheden voor speciale wensen van de klanten zijn. Ook legt het wat minder druk op het personeel, dat de laatste tijd een bovengemiddeld aantal uren heeft gedraaid.

Like dit artikel
Tweet dit artikel