Fiets- en wandelambassadeurs gezocht

Duitsland fietsen wandelen

Duitsland zoekt fiets- en wandelambassadeurs

ZOETERMEER – Wie ooit in Duitsland heeft gewandeld of gefietst, zal zich ongetwijfeld de vele prachtige bossen, bergen en weides van het land weten te herinneren. Je vindt in Duitsland meer dan 200 gemarkeerde fietsroutes en ontelbaar veel wandelroutes- en paden waar je volop kunt genieten van de Duitse natuur en de Duitse gastvrijheid.

Voor de actieve vakantiegangers is Duitsland dan ook een waar paradijs. Om deze schoonheid te delen, is het Duitse Verkeersbureau op zoek naar 25 actieve ambassadeurs die de komende twee jaar hun avonturen vastleggen.

Duitsland is op zoek naar de 25 grootste fiets- en wandelliefhebbers die in 2017 en 2018 de mooie taak hebben om hun enthousiasme voor de natuurlijke pracht en praal van Duitsland actief te delen. De eerste activiteit als officiële ambassadeur vindt plaats in juni. Na een workshop waarin zij een professionele videotraining krijgen, gaan de ambassadeurs op een geheel verzorgde fiets- of wandelvakantie de natuur verkennen en leggen zij hun mooiste avonturen op video vast. Dit doen ze uiteraard niet alleen, ze mogen ook iemand meenemen. Voor een camera tijdens de reis wordt gezorgd.

Ook ambassadeur worden?

Enthousiast geworden? Je kunt je tot en met 31 maart 2017 aanmelden op germany.travel/actief. Er wordt je dan gevraagd om een filmpje of foto en een tekst in te sturen waaruit blijkt dat jij dé perfecte Duitse wandel- of fietsambassadeur bent. De gelukkige 25 ambassadeurs worden 7 april 2017 bekendgemaakt. In juni ontdekken ze gedurende vier dagen een van de prachtige Duitse fiets- of wandelgebieden. Vanaf september dit jaar zijn hun avonturen te zien op de actiewebsite. In de tussentijd kan iedereen zijn/haar liefde voor Duitsland, wandelen en fietsen delen via #Duitslandactief op Twitter en Instagram.

Like dit artikel
Tweet dit artikel