Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience verzet naar mei 2021

Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience verzet naar mei 2021

Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience verzet naar mei 2021

Begin dit jaar konden deze beurzen nog gewoon doorgaan, maar voor komend jaar is het helaas even anders. De coronapandemie noodzaakt organisator Hicle Events om de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience te verschuiven.

Deze beurzen zouden eerst in februari plaatsvinden maar worden nu verschoven naar begin mei. De locatie en formule van deze succesvolle evenementen blijft ongewijzigd.

Goed alternatief

Een grootschalig evenement in februari 2021 bleek gezien het toenemend aantal besmettingen met Covid19 sinds oktober niet haalbaar. “De verwachting is dat het vakantieseizoen 2021 later op gang komt dan gebruikelijk, evenals het boeken van vakanties”, zegt directeur Theo Jorna van Hicle Events. “Mei is daardoor een goed alternatief voor februari in deze bijzondere tijden. Ook een ruime meerderheid van de Fiets en Wandelbeurs-nieuwsbrieflezers, gaf in een enquête aan een beurs in mei 2021 te verkiezen boven een beurs in februari 2021.”

Van februari naar mei, locatie ongewijzigd

Oorspronkelijk van zouden de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience worden gehouden op 19 en 20 februari. Dit is vanwege de coronapandemie doorgeschoven naar 7 en 8 mei 2021. Locatie voor de events blijft Jaarbeurs in Utrecht. Er zijn ook soortgelijke evenementen van Hicle in België. Deze zijn eveneens vanwege corona verplaatst naar mei. De Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge en Mount Expo zouden aanvankelijk op 13 en 14 februari in Flanders Expo in Gent plaatsvinden. De nieuwe data zijn 1 en 2 mei 2021, locatie is wederom Flanders Expo.

Like dit artikel
Tweet dit artikel