Wereld voor Fietsers beursspecial

kampeerzaken.nlDe Fiets en Wandelbeurs, die op 11 en 12 februari weer in de Amsterdam RAI plaatsvindt, mag zich al jaren verheugen in een groeiende belangstelling.

 

Daarom is er nu al een 170 pagina’s tellende beursspecial van het e-zine "Wereld voor Fietsers" online beschikbaar. Iedereen kan deze uitgave gratis bekijken of downloaden.


 

In dit e-zine passeren bestemmingen voor droomfietsvakanties, topreisfietsen en vele producten de revue die straks ook op de beursvloer te bewonderen zijn. Volop voorpret dus voor vele duizenden fietsliefhebbers die zich over enkele weken in de RAI oriënteren op de nieuwste hightech-snufjes en de mooiste bestemmingen voor hun volgende vakantie.

 

Veel aandacht is er voor Duitsland, het themaland van de beurs en een fietsparadijs dat voor de Nederlandse toerrijder, mtb’er en racefietser ‘om de hoek’ ligt. De heuvels van het Saarland, de populaire Elbe Radweg die onder meer langs wijnbouwgebieden in Saksen meandert, en de vrijwel onbegrensde fietsmogelijkheden in acht andere Duitse regio’s.

 

Wereld voor Fietsers onderwerpt ook de Fiets van het Jaar 2012, de Koga WorldTraveller29, aan een praktijktest. Het publiek kan de onderscheiden globetrotter met 29 inch-wielen naar hartelust uitproberen op de Fiets en Wandelbeurs.

Like dit artikel
Tweet dit artikel