Fietsendrager achterop de Holtkamper tenttrailer

kampeerzaken.nlNatuurlijk bestaat er op nagenoeg alle Holtkamper tenttrailers al de mogelijkheid om fietsen bovenop of op de dissel mee te nemen. Om de fietsen ook achterop je Holtkamper tenttrailer mee te kunnen nemen introduceert Holtkamper nu de TrailerHitch, een trekhaak die je achterop de Holtkamper kan monteren zodat je daarop weer je normale trekhaakdrager kan monteren.
 Deze manier biedt je de mogelijkheid om maximaal 2 fietsen mee te nemen, met bijkomend voordeel dat je die fietsendrager, als je eenmaal met de tenttrailer op de camping staat, gewoon weer achterop de auto kunt monteren om naar de startplaats van je fietstocht te rijden.
Het principe van de Holtkamper TrailerHitch is overigens, net zoals vele andere Holtkamper innovaties, gepatenteerd. De Holtkamper TrailerHitch kan uitsluitend worden gemonteerd op de Holtkamper Cocoon en de Holtkamper Astro.
De door Holtkamper aanbevolen auto-fietsendrager is de Bikepack van AL-KO. Deze fietsendrager is op iedere trekhaak te plaatsen, zonder dat er op welke manier dan ook hulpstukken benodigd zijn. Tegen de kogel aandrukken, hendel overhalen en klaar!
Meer info op www.holtkamper.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel