Website over fietsvakanties in Wales

kampeerzaken.nlSpeciaal voor de fietskampeerders onder ons heeft Visit Wales een website opgezet voor fietsvakanties in Wales. Deze nieuwe website, www.cycling.visitwales.com, biedt bergen informatie over fietsen in Wales met onder meer een uitgebreid overzicht van korte- en lange fietsroutes door heel Wales. Naast de routes biedt de site ook tips voor accommodaties en bezienswaardigheden onderweg. Tevens zijn er gratis brochures te bestellen met fietsroute-informatie.
 Fietsen door Wales is een ideale manier om het land te leren kennen en biedt legio mogelijheden voor zowel rustige fietstochten over fietspaden als avontuurlijkere tochten door de ruigere bergachtige gebieden. Wales heeft steeds meer mooie fietsroutes en een indrukwekkende natuur. De heuvels zijn net wat steiler en de hellingen net wat pittiger als die in Ierland en Engeland.
Ook liefhebbers van andere actieve vakanties komen in Wales aan hun trekken, fietsen, wandelen en golfen wordt in Wales dan ook veel beoefend. Cultuurliefhebbers kunnen zich in Wales uitleven op zoek naar de sporen van beroemde legenden zoals die van Koning Arthur, zich onderdompelen in het grote culturele aanbod in de hoofdstad Cardiff of een keuze maken uit de meer dan 600 fraaie kastelen die verspreid over het hele land liggen.
Meer info op www.visitwales.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel