Finalisten bekend Kampeerautobedrijf van het Jaar 2013

De drie finalisten van de verkiezing NKC Kampeerautobedrijf van het Jaar zijn bekend gemaakt: Liba Campers in Liempde, Kampeer Centrum Budel en Mobiledrôme & Partners in Oud Gastel zijn de laatste drie in de race voor deze nieuwe titel. De verkiezing wordt georganiseerd door de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) in samenwerking met BOVAG. Op 18 maart wordt de allereerste winnaar bekend gemaakt.

kampeerzaken.nlVia de website kampeerauto.nl konden de 27.000 leden van de NKC en andere bezoekers afgelopen najaar stemmen op hun favoriete camperbedrijf. De tien bedrijven met de meeste stemmen zijn vervolgens door een vakjury onder de loep genomen op het gebied van uitstraling, service, kwaliteit, klantvriendelijkheid, gastvrijheid en assortiment. Daarbij zijn zowel de verkoop- als de onderhoudswerkzaamheden aan bod gekomen. De vakjury werd bijgestaan door een mystery shopper die alle genomineerden meermaals heeft bezocht. Uit de toptien heeft de jury de drie finalisten bekend gemaakt. De winnaar wordt op 18 maart tijdens de voorjaarsbijeenkomst van BOVAG bekend gemaakt.


 

Het aantal kampeerauto’s in Nederland heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen: op 1 januari 2013 telde ons land ruim 81.000 campers, terwijl dat er vier jaar eerder nog geen 60.000 waren. De verkiezing Kampeerautobedrijf van het Jaar zal in het vervolg tweejaarlijks worden gehouden. De winnaar wordt bepaald door de stemmen van het publiek in combinatie met het oordeel van een vakjury en een mystery shopper.
Het hoofddoel van de NKC is het behartigen van de belangen van de kampeerautogebruiker in Nederland en daarbuiten. BOVAG Caravan- & Camperbedrijven vertegenwoordigt driehonderd ondernemers in het hele land, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van caravans, kampeerauto’s en vouwwagens.

Like dit artikel
Tweet dit artikel