Flair Vario Modul II : Lichtgewicht luifel en voortent van DWT Zelte

DWL Flair Modul II

DWL Flair Modul II: makkelijk om te bouwen tot voortent

ZOETERMEER – De nieuwe Vario Modul II van DWT Zelte is modulair opgebouwd. Je kunt deze luifel als je wilt voorzien van zijwanden een voorwand zodat je hem snel kunt uitbreiden tot lichtgewicht voortent.

Daarmee is de Vario Modul II prima geschikt voor rondtrekkende caravanners die de ene keer slechts één nacht, en andere keren wat langer op een camping willen verblijven.

Het ombouwen is relatief eenvoudig. Het is een kwestie van de extra stokken plaatsen plus de zijwanden en de voorwand aan de luifel middels ritsen aan de luifel bevestigen en je beschikt over een lichtgewicht voortent. Het ritsen zorgt er niet alleen voor je de luifel lekker snel en makkelijk kunt uitbreiden, maar zorgen ook voor een degelijke, wind- en waterdichte verbinding tussen luifel en wanden.

DWL Flair Modul IIKopers hebben voor de zijwanden en voorwand de keus uit 2 verschillende versies waarvan 1 in 3 verschillenden kleurencombinaties leverbaar is. De ‘Color’ uitvoering is verkrijgbaar in blauw, geel en groen. De ‘Fresh’ uitvoering heeft muskietengaasvensters en flappen voor de ramen zodat je, als je de luifel wat vaker als volledige voortent gebruikt, beter kunt ventileren.

Optioneel is er voor de basismodule, die uit het 240 cm diepe luifeldak bestaat, een accessoire leverbaar waarmee je het frame goed af kunt spannen.

Voor de stokken van de uitbreiding heb je keus uit stalen of aluminium stokken.. Optioneel zijn er ook Vario-clips leverbaar zodat je de stokken makkelijker op de goede plek aan de caravan kunt plaatsen.

Het dak en de wanden zijn gemaakt van Trailtex. Dit lichtgewicht materiaal zorgt voor een eenvoudig, makkelijk opbouwen van de tent.

Meer informatie kun je vinden op www.dwt-zelte.de.

Like dit artikel
Tweet dit artikel