Forster introduceert nieuwe integraal campers in lager prijssegment

Forster integraal camper

Nieuwe serie integraal campers van Forster

SPRENDLINGEN – Forster, het zustermerk van Eura Mobil dat 3 jaar geleden op de markt is gekomen, introduceert een integraal camper in een wat lager prijssegment.

In Duitsland zal dit model voor ongeveer 60.000 euro te koop zijn, in Nederland komt daar de BPM nog bij.Vooralsnog zal dit nieuwe model in 3 verschillende indelingen beschikbaar zijn.

De FI 738 EB is voorzien van enkele bedden, een aparte doucheruimte en een grote keuken in hoekopstelling. Verder is er de FI 726 VB, deze is heeft achterin 2 stapelbedden en meer voorin een 6-perssoons zitgroep die kann worden opgebouwd tot een tweepersoons bed. Tot slot de FI 740 QB, deze heeft achterin een queensbed met daarvoor een badkamer. Middels 3 schuifdeuren kann de badkamer naar behoefte worden. Boven de bestuurderstoelen is bij alle indelingen de mogelijkheid voor een 2-persoons hefbed

Alle drie de indelingen hebben een hoogte van 2,89 m, de lengte loopt richting 7,40 m. Het rijklare gewicht bedraagt volgens Forster circa 3100 kg.

Het brede front heeft een uitgesproken vorm, die de campers in combinatie met de kunststof skirts en markante achterlichten een heel herkenbaar uiterlijk geven.

Aforster-integraal-intan de binnenzijde zien we een in twee tinten afgewerkt interieur, gewelfde fronten van de bovenkastjes, chroom- en lederaccenten alsmede indirecte verlichting. Standaard zijn de voertuigen voorzien van in de zitgroep geïntegreerde veiligheidsgordels en en koelkast met een inhoud van 160 liter.

Like dit artikel
Tweet dit artikel