Forster introduceert 3 Fresh actiemodellen

Foster Fresh edition

Een van de twee nieuwe halfintegraal modellen van Foster

STUTTGART – Ook het relatief jonge merk Forster profiteert volop van de sterk groeiende campermarkt en mag zich verheugen in steeds grotere verkoopaantallen.

Uiteraard is ook Forster aanwezig op de CMT in Stuttgart, en zal de bezoekers dan een aantal actiemodellen in een “Fresh edition” laten zien.

Het betreft 3 modellen, waarvan het interieur wordt uitgevoerd in frisse kleuren en welke bovendien ook zijn voorzien van een extra complete uitrusting. De kleurstelling van het interieur vormt een interessant alternatief op de doorgaans vrij conservatieve kleurstelling van de integraal campers van dit merk. De 3 modellen betreffen de integraal camper I 738 EB alsmede 2 geheel nieuwe halfintegraal campers, de T 637SB en de T 699HB. Die laatste 2 worden dus exclusief voor de Fresh edition gebouwd.

De T 637SB is bedoeld voor klanten die een compacte camper zoeken die evengoed een goede ruimtelijke indruk moet geven. Achterin de camper zien we een in de lengte geplaatst tweepersoons bed, en in het midden van de camper een hoekkeuken. Voorts heeft de 6,37 m lange camper een L-vormige zitgroep en een eveneeens in de lengte gebouwde was/toiletruimte.

De tweede nieuweling van Forster is net geen 7 meter lang en heeft achterin een dwars geplaatst tweepersoons bed. Daaronder bevindt zich uiteraard de garage. De L-vormige zitgroep met langs de rechterzijde een extra langsbank biedt meer dan voldoende zitruimte. De hoekkeuken, die zich aan de linkerzijde pal achter de zithoek bevindt, is voorzien van een grote 160 liter koelkast. De was/toiletruimte is aan de rechterzijde geplaatst.

Beide halfintegraalcampers zijn voorzien van de achterlichten en hoeklijsten van de integraalcampers van Foster. Je kunt de actiemodellen ook herkennen aan de speciale graphics aan de buitenzijde. Ze zijn ook heel duidelijk te herkennen aan het interieur, dat is samengesteld uit een mooie combinatie van lichte houtdecor met donkere accenten.  De chroomkleurige greepjes en de randen van de tafelbladen zorgen voor een chique geheel. Die indruk wordt nog versterkt door de leren stoffering.  Zoals gezegd zijn de campers uit de Fresh edition extra compleet uitgerust. Die uitrusting verschilt nogal per model, maar het prijsvoordeel voor de klant bedraagt ongeveer 5700 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel