France Passion Gids 2018

France Passion Gids 2018

De France Passion gids 2018 verschijnt binnenkort

Camperaars die hun hart aan Frankrijk hebben verloren, zullen ongetwijfeld van France Passion hebben gehoord. Als je lid bent van France Passion mag je met je camper namelijk gratis overnachten bij meer dan 2000 fruit- en wijnboeren verspreid over heel Frankrijk.

Het aantal deelnemende boeren groeit nog steeds. Voorwaarde is wel dat je lid van France Passion bent. Als je lid bent, dan krijg je een lidmaatschapsbewijs, een vignet voor op je camper en ook de gids met alle deelnemende boeren, die jaarlijks verschijnt.

Het leuke van deze formule is de vrijblijvendheid. Je bent er echt alleen maar te gast. Je wordt absoluut niet verplicht tot de aankoop van de producten van de boer. Uiteraard wordt het wel degelijk gewaardeerd als je netjes groet en bedankt en een aankoop wordt altijd op prijs gesteld, maar dat is zeker geen verplichting.

Er worden uitsluitend zelfvoorzienende campers toegestaan. Het zijn immers geen campings, en als er überhaupt faciliteiten zijn dan zijn deze meestal minimaal.  In de gids wordt bij iedere deelnemende boer aangegeven welke voorzieningen er zijn.

Binnenkort begint weer het nieuwe lidmaatschapsjaar. Wie lid van France Passion wil worden, kan nu de France Passion gids 2018 inclusief lidmaatschapsbewijs en vignet te bestellen, hij is volgende week beschikbaar. Het lidmaatschap € 30 per jaar. Het loopt dit seizoen van 1 maart 2018 tot 21 april 2019. Het lidmaatschap van France Passion wordt niet automatisch verlengd, je krijgt jaarlijks wel een bericht of je je lidmaatschap wilt verlengen. Je kunt de gids onder anderen bestellen bij Camperreiswinkel.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel