France Passion Gids 2019 is verschenen

France Passion Gids 2019

France Passion Gids 2019 is verschenen

Meer dan 2000 overnachtingsplaatsen voor camperaars zijn er inmiddels beschikbaar via France Passion. Wie wel eens met de camper naar Frankrijk gaat, zal er ongetwijfeld mee bekend zijn.

Leden van France Passion mogen namelijk gratis met hun camper overnachten bij de aangesloten plattelandsbedrijven. Dit zijn veelal fruit- en wijnboeren, verspreid over heel Frankrijk. De nieuwe France Passion Gids 2019 is zojuist verschenen.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van France Passion sluit je steeds voor een jaar af. Als je lid bent van France Passion krijg je niet alleen de meertalige gids met alle deelnemende boeren, die jaarlijks verschijnt maar ook een lidmaatschapsbewijs en een vignet voor op je camper. Er worden uitsluitend zelfvoorzienende campers toegestaan. Het zijn immers geen campings. Als er überhaupt faciliteiten zijn, dan zijn deze meestal heel minimaal. In de gids wordt bij iedere deelnemende boer aangegeven of er voorzieningen zijn.

Vrijblijvend

Hoewel de plattelandsbedrijven waar je te gast bent het uiteraard heel erg op prijs stellen als je bij hun komt eten of iets van hun producten koopt, is het goed om te weten dat dit altijd geheel vrijblijvend is. Je bent er alleen maar te gast en wordt niet verplicht om ook producten van de boer te kopen. Zoals gezegd wordt een aankoop op prijs gesteld en is het ook niet meer dan normaal dat je je gastheer netjes groet en bedankt. Uiteraard wordt het wel degelijk gewaardeerd als je netjes groet en bedankt en een aankoop wordt altijd op prijs gesteld.

Nieuw lidmaatschapsjaar

Binnenkort begint weer het nieuwe lidmaatschapsjaar. Wie lid van France Passion wil worden, kan nu de France Passion gids 2019 inclusief lidmaatschapsbewijs en vignet te bestellen, hij is volgende week beschikbaar. Het lidmaatschap € 30 per jaar. Het loopt dit seizoen van 1 maart 2018 tot 21 april 2019. Het lidmaatschap van France Passion wordt niet automatisch verlengd, je krijgt jaarlijks wel een bericht of je je lidmaatschap wilt verlengen. Je kunt de gids onder anderen bestellen bij Camperreiswinkel.nl.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel