Frans Bauer geeft jubileumconcert op camping

Frans BauerBERTRIX – Zanger Frans Bauer geeft op zaterdag 13 juli een concert op een camping in de Belgische Ardennen.

Fans van de sympathieke Brabander krijgen zo de mogelijkheid een (korte) vakantie te combineren met een optreden en ontmoeting.

Ardennen Camping Bertrix bestaat deze zomer 40 jaar. Om dit jubileum te vieren, pakt de camping groots uit. Er worden uiteenlopende festiviteiten, evenementen en acties gehouden. Het concert van Frans Bauer is het officiële startpunt van de zogenoemde Zomerse Jubileumweken. Gedurende 40 dagen is er een extra uitgebreid activiteitenprogramma voor de gasten. Zij hoeven zich sowieso al geen moment te vervelen door de twee zwembaden, een speelbos voor kinderen en een survivalparcours.

Toegang

Het concert van Frans Bauer kan uitsluitend worden bijgewoond door gasten die in deze periode op de camping verblijven in een stacaravan, trekkershut, tent of op een kampeerplaats. De toegangsprijs voor het concert bedraagt € 10 per persoon. Frans Bauer vertrekt na het concert niet direct naar een volgend optreden. Hij deelt dan handtekeningen uit en is er de gelegenheid om op de foto te gaan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel