Free-hotspot.com grootste gratis Wi-Fi netwerk van Europa

kampeerzaken.nlFree-hotspot.com, beheerder van het grootste en snelst groeiende gratis draadloze internetnetwerk van Europa, kondigt vandaag aan dat zij nu het grootste gratis Wi-Fi netwerk ter wereld beheren met meer dan 600 HotSpot locaties. Hiermee overtreffen zij zelfs de grootste soortgelijke netwerken in Noord-Amerika. Momenteel maken iedere maand meer dan 40.000 mensen gebruik van gratis draadloze internettoegang die wordt aangeboden door free-hotspot.com locaties in 14 Europese landen.
 “Om in het eerste jaar van ons bestaan van een nieuwe speler op de markt naar ’s werelds grootste gratis Wi-Fi netwerk te gaan, is echt fantastisch” , zegt Dan Toomey, Chief Executive Officer van free-hotspot.com. “ Ik ben niet alleen zeer tevreden met onze groei, maar ook met de groei van gratis Wi-Fi in het algemeen in Europa. Het aantal gratis draadloze Europese HotSpots is in 2006 meer dan verdubbeld. Het feit dat free-hotspot.com verantwoordelijk is voor meer dan 60% van deze toename, benadrukt onze toewijding aan een snelle verspreiding van gratis Wi-Fi services in Europa. Wij kijken ernaar uit ons ook in 2007 in te zetten om aan de vraag naar gratis Wi-Fi te kunnen voldoen.”

De stijging van het aantal Europese gratis HotSpots en de rol die free-hotspot.com hierin gespeeld heeft, worden bevestigd door JiWire, beheerder van ’s werelds grootste directory van geregistreerde hotspots. Kevin McKenzie, Chief Executive Officer van Jiwire, legt uit: “Wij geloven dat de toekomst van het aanbieden van Wi-Fi ligt in een gratis service of een goedkope service ondersteund door advertenties. Het doet ons plezier te zien dat free-hotspot.com het voortouw neemt in deze trend. Terwijl een aantal bedrijven heeft aangekondigd om netwerken op te zetten die in bepaalde mate gratis internettoegang bieden, maakt free-hotspot.com deze belofte waar. Hun groei dit jaar is indrukwekkend.”

Over free-hotspot.com:
Free-hotspot.com beheert het grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk van Europa. Het bedrijf runt meer dan 600 gratis HotSpots in 14 Europese landen. Deze HotSpots zijn te vinden in cafés, hotels, pubs, restaurants, winkelcentra, transit zones en andere openbare ruimtes. Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internet van het bedrijf dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (Wireless Broadband Innovation) Award voor “Beste Publieke Wi-Fi product van 2006”.

Free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en helpt iedere maand meer dan 40.000 mensen om een gratis hotspot te vinden. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 12.000 gratis draadloze internet locaties wereldwijd.
Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, ga naar:
http://www.free-hotspot.com/

Like dit artikel
Tweet dit artikel