Garmin Campervan navigatie voor buscampers

Garmin Campervan navigatie voor buscampers

Garmin Campervan navigatie voor buscampers

Een Garmin GPS speciaal ontwikkeld voor de avontuurlijke camperaar – dát is de nieuwe Garmin Campervan.

Deze navigatie voor kleine campers, buscampers en kampeerbussen beschikt over alle kaarten van Europa én diverse handige functies.

Alle kaarten van Europa

Zoals veel navigaties is de Campervan van Garmin standaard voorzien van alle kaarten van Europa. Hiermee stippel je eenvoudig je geplande route uit, terwijl je met de ‘Trendy Places’ en ‘Local Spots’-functies de figuurlijke hoogtepunten voor je camperavontuur ontdekt. Het 6,95” randloze scherm in combinatie met Garmin’s ‘Junction View’ maakt het aflezen van de route kinderspel. Ook de bediening aan de hand van het touchscreen-scherm gaat heeleenvoudig.

Omdat deze navigatie speciaal ontwikkeld is voor kleinere campers houdt de navigatie rekening met het formaat en gewicht van de camper en selecteert aan de hand van diverse criteria de meest geschikte route. Ook weergeeft de navigatie waarschuwingen voor steile hellingen, scherpe bochten, schoolzones, flitsers en eventuele gewichtslimieten.

Diverse functies

Garmin zou Garmin niet zijn als de Campervan navigatie niet was voorzien van allerlei slimme functies. Zo kun je met de navigatie bellen via Bluetooth, ontvang je zogenoemde Smart Notifications vanaf je telefoon en worden de kaarten van de navigatie automatisch via WiFi geupdate. Daarnaast is de navigatie te bedienen via spraak. Ten slotte is de Garmin compatibel met Garmin’s BC30 en BC40 achteruitrijcamera’s.

Campings en camperplaatsen

Wat helemaal ideaal is voor kampeerders is het feit dat de Garmin Campervan standaard uitgerust is met voorgeladen adressenlijsten, van onder andere ACSI en Campercontact. Hiermee vind je eenvoudig een geschikte camping of camperplaats. Ideaal als je op de bonnefooi op reis gaat.

Productinformatie

De Garmin Campervan navigatie wordt geleverd met een steun met zuignap, een voedingskabel, een USB-kabel en de benodigde informatie. De adviesprijs van de Garmin Campervan navigatie bedraagt 299,99.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel