Genomineerden voor de Kids Vakantiegids Awards zijn bekend

Het publiek kan nu stemmen op aanbieders van kindervakanties

Het publiek kan nu stemmen op de genomineerden voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2015

UTRECHT – De genomineerden voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2015 zijn vandaag bekendgemaakt. De vakjury heeft uit ruim zeventig inschrijvingen voor de veertien categorieën drie nominaties toegekend. Maar nu is het publiek aan zet. Er kan tot 5 januari 2015 worden gestemd middels de Kids Enquête op de speciale website voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards.

Op woensdag 14 januari 2015, op de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, worden de prestigieuze awards tijdens een feestelijk event uitgereikt door zangeres-presentatrice Monique Smit.

De categorieën en genomineerden:

 • Actieve Vakanties: Estivant Vakanties – Sawadee Familieavontuur – SNP Natuurreizen
 • Allround: Arke – Club Med – Corendon Vliegvakanties
 • Baby Vakanties: Corendon Vliegvakanties – Gustocamp – Landal GreenParks
 • Eenouder Vakanties: Club Actif – Estivant Vakanties – Koning Aap Kidz
 • Familiehotels: De Bonte Wever – Hotels Viva – Preston Palace
 • Glamping: Kampeerdorp de Zandstuve – Suncamp Holidays – Vacanceselect
 • Groene Vakanties: Koning Aap Kidz – Landal GreenParks – Vakantie op de boerderij
 • Kamperen: Camping de Molenhoek – Kampeerdorp de Zandstuve – Recreatiepark de Boshoek
 • Kamperen XL: BestCamp – Eurocamp – Vacanceselect
 • Kidsclub Vakanties: Arke – Corendon Kids & Co – Eurocamp
 • Pretpark Vakanties: Attractie- en Vakantiepark Slagharen – Walibi Holland – Wunderland Kalkar
 • Vakantieparken: Hof van Saksen – Park Molenheide – Vakantiepark Beekse Bergen
 • Vakantieparken XL: Landal GreenParks – Roompot Vakanties – Vacanceselect
 • Verre Vakanties: Dimsum Reizen – Koning Aap Kidz – Sawadee Familieavontuur

Nieuw: Baby Vakanties en Glamping
Vanwege de stijgende vraag naar accommodaties met uitgebreide faciliteiten en voorzieningen voor jonge gezinnen, heeft de jury besloten een extra categorie toe te voegen: Baby Vakanties. Daarnaast blijft ook de belangstelling voor luxe kampeervakanties almaar toenemen. Veel reisorganisaties spelen hierop in met compleet ingerichte glamping-accommodaties. Dat heeft de jury doen besluiten ook de categorie Glamping in het leven te roepen. Daarmee komt het totaal aantal categorieën op veertien.

Vakjury
De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2015 bestaat uit Stephan Bosman (CEO Zoover), Boy Lokhoff (Director New Business TravMedia Company) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Op Zoover.nl kunnen vakantiegangers 2,6 miljoen vakantiebeoordelingen voor en door reizigers raadplegen, TravMagazine is het leading reisvakblad en Kids Vakantiegids is met het eigen magazine en meer dan 3 miljoen websitebezoekers per jaar het grootste familievakantieplatform in Nederland.

Vakantiewensen van kids
De jury beoordeelde de wijze waarop de ingeschreven reisorganisaties in de markt inspelen op de belevingswereld en vakantiewensen van kids tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij is onder andere gelet op het totale reisaanbod, de inrichting van accommodaties, de animatieprogramma’s gesegmenteerd naar leeftijd en thema, interactie met de doelgroep, duurzaamheid en innovatie. Een andere belangrijke pijler is de score voor kindvriendelijkheid van het accommodatieaanbod van de reisorganisaties op Zoover Vakantiebeoordelingen.

Feestelijke awarduitreiking met Monique Smit
Kids Vakantiegids organiseert de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards voor de zevende keer in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs. De uitreiking van de awards vindt plaats op woensdag 14 januari vanaf 16.00 uur op het Plein ´SAMEN´ in hal 11 van de Vakantiebeurs. Het event wordt geopend door een spetterend optreden van zangeres en Kids Top 20-presentatrice Monique Smit. Aansluitend presenteert zij de awarduitreiking, waarbij ze wordt geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives.

Like dit artikel
Tweet dit artikel