GentleTent introduceert daktent voor vijf personen

GentleTent introduceert daktent voor vier personen daktent

GentleTent GT Skyloft: daktent voor vijf personen

De nieuwe oppompbare danktent van het Oostenrijkse GentleTent biedt ruimte aan maar liefst vijf personen.

Daarmee is deze GT Sky Loft een zeldzaamheid. Nagenoeg alle daktenten zijn namelijk geschikt voor slechts twee personen.

Wie met meer dan twee personen op het dak wil slapen, zou daarom normaal gesproken twee daktenten moeten gebruiken. Vanaf komende winter is dat niet meer nodig. Met een grondvlak van 340 x 200 centimeter kun je namelijk prima met vier of zelfs vijf personen in de GT Sky Loft slapen. Als je wilt, kun je de tent in twee verschillende ruimtes onderverdelen om op die manier wat meer privacy te creëren. In het achterste deel bevindt zich een zogenaamde ‘skyroom’ met een groot dakvenster, dat je tijdens het slapen een riant uitzicht op de sterrenhemel biedt.

GT Skyloft daktentDe GT Sky Loft weegt slechts 49 kilo en kost € 3390,-. Het is nog niet bekend of GentleTent in oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zal staan en of we de nieuwe aanwinst daar kunnen zien. Wie de GT Sky Loft eerder wil zien kan in ieder geval van 20 tot en met 23 juni een kijkje nemen op de beurs Abenteur & Allrad in het Beierse Bad Kissingen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel