Gepersonaliseerde camperinrichting van Campr

Gepersonaliseerde camperinrichting van Campr

Gepersonaliseerde camperinrichting van Campr

Campr, een in het Noord-Hollandse Cruquius gevestigde camperbouwbedrijfje, introduceert een camperinrichting voor de VW Transporter die geheel kan worden gepersonaliseerd.

Met die nieuwe concept kunnen eigenaren van een Volkswagen Transporter hun camper volledig naar hun smaak laten aanpassen.

Campr is vorig jaar opgericht door Peter Conijn, Marlies Pippel en Jan-Willem Saurwalt. Zij kwamen op het idee om camperliefhebbers een totaaloplossing te bieden waarbij ze een bestelwagen in een geheel eigen stijl tot camper ombouwen. Volgens de initiatiefnemers staat het bedrijf staat voor kwaliteit en vakmanschap. Men werkt met een gedreven team van specialisten die verstand van zaken en een liefde voor het op maat bouwen van campers hebben.

Inrichting

De inrichting van de campers van Campr staat in principe vast maar kopers hebben daarin wel een bijna oneindige keus op het gebied van afwerking. Het bedrijf biedt een aantal standaard keuzes qua stoffering en kleuren maar als klanten een andere afwerking willen is dat geen enkel probleem. Integendeel zelfs. Het bedrijf streeft ernaar om het de klanten zo volledig mogelijk naar de zin te maken.

Maatwerk

Mede-eigenaar Marlies Conijn: “Een camperbus uniek en eigen maken is bij standaard kant-en-klare campers vaak maar beperkt mogelijk. Daarom bedachten we iets nieuws en helemaal van deze tijd. Een camper inbouw die je volledig naar smaak kunt inrichten. Met dit totaalpakket staat de indeling wel vast, maar is het door de ruime keuze aan materialen en kleuren mogelijk helemaal je eigen stijl te creëren. We bieden een ruime keuze aan vloeren, bekleding en materiaal van het meubel. Ook voor het hefdak is er keuze uit kleuren en stoffen. Daarnaast bieden we verschillende handgrepen, kranen en wasbakken. Voor ieder wat wils én volgens de laatste designtrends. Hoe fijn is het om jouw huis op wielen ook echt als een thuis te kunnen maken.”

Uitrusting

Campr camperinrichting VW Transporter op maatHet bedrijf levert de buscampers standaard af met een hefdak, een volledig ingerichte keuken en een zithoek. Uiteraard kan die zithoek tot een slaapplaats worden omgebouwd. Wie passagiers op de achterbank mee wil nemen, kan ook kiezen voor een RDW gekeurde Schnierle SL-3 bedbank met drie zitplaatsen. Optioneel kan de standaarduitrusting worden omgebouwd met een boiler, standkachel, zonnepanelen, draaibare voorstoelen en nog veel meer. worden geplaatst zodat er drie extra personen mee op reis kunnen. Bovenop de standaardinrichting zijn er talloze opties mogelijk zoals zonnepanelen, draaibare voorstoelen, standkachel, een luifel, extra ramen of een extra bed in het hefdak.

In de toekomst wil Campr dit concept ook voor andere basisvoertuigen dan alleen de Volkswagen Transporter aanbieden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel