Tago Camper klaar voor Kampeer en Caravan Jaarbeurs

kampeerzaken.nlGerjak-Tago presenteert op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, na 3 jaar ontwikkelen en testen, de Camper vouwwagen. Deze nieuwe vouwwagen mag uniek worden genoemd, het is namelijk de eerste vouwwagen die (optioneel) hydraulisch open en dicht gaat.
De nieuwe loot in Gerjak-Tago vouwwage assortiment wordt standaard geleverd met het M-drive cover system ®. Dat systeem verlicht middels gasdrukveren het gewicht van het deksel bij het optillen (in uitgeklapte situatie) naar circa 25 kg. Met het H-drive cover system ® gebeurt het in- en uitklappen dus zelfs helemaal hydraulisch.
 kampeerzaken.nlDe indeling van de vouwwagen bestaat standaard uit een disselbox, keukenbox met gaskomfoor en waterinstallatie. In de polyester wagenbak bevindt zich een opklapbare lattenbodem van 200 x 140 cm, in het deksel is een bed/bank combinatie van 190 x 90 cm aanwezig, die optioneel kan worden voorzien van een rugleuning. Bovendien kan dit extra bed ook geleverd worden in een tweepersoons uitvoering van maximaal 120 cm breed.
Ook de tent van deze Gerjak-Tago vouwwagen is, zoals we van Gerjak-Tago gewend zijn, gemaakt van Ten Cate All Season doek. Er zijn ventilatiemogelijkheden rondom, en op elke hoek is een rits voor het openvouwen van voor-, achter- en zijwand.
kampeerzaken.nlDe nieuwe Camper vouwwagen is volgens Gerjak-Tago tot de komende zomer nog maar beperkt leverbaar door het intensieve arbeidsproces en het feit dat er nog maar 1 mal beschikbaar is. In de toekomst zullen de productiefaciliteiten worden uitgebreid.
Meer info tzt op www.gerjak.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel