Gerjak Cross Over biedt onverwachte mogelijkheden

kampeerzaken.nlAls je de foto hiernaast bekijkt dan zul je je toch even afvragen wat dit voor moet stellen. Welnu, wij denken dat dit gewoon een schot in de roos is van Gerjak, een voortent met vele mogelijkheden die zeker de avontuurlijk ingestelde caravanners onder ons absoluut zal aanspreken.
 

kampeerzaken.nlEigenlijk is het heel simpel, men neme een voortent, en make daar een extra luifel van ongeveer een meter diepte aan vast. Dat is al een hele verbetering, want de welbekende petluifels zijn eigenlijk ook gewoon "pet". Nu kun je namelijk ook in de stromende regen de deur van je voortent opendoen zonder dat je gelijk kunt gaan dweilen.
kampeerzaken.nlSterker nog, je kan de hele voorzijde openen zonder natte voeten te krijgen. Er staan natuurlijk wel wat stokken in de weg, maar de leefruimte onder die extra diepe voortent is ronduit riant. Ook de beschutting is ruim voldoende, de zijwanden zijn immers geheel intact.
kampeerzaken.nlEn nu komt het, als het zonnetje schijnt rits je gewoon de slikrand van de zijwanden en kun je de zijwanden als extra zonneluifel uitzetten. Het idee is zo simpel dat je je afvraagt waarom het niet eerder op de markt is gebracht (of hebben we wat gemist?).
Verder is Gerjak zo verstandig geweest om de kleur door een vrouw te laten bepalen, en deze "Female Touch" heeft een fraaie zonnige oker/oranje tint tevoorschijn getoverd. Als je op de standaard voortenten bent uitgekeken is deze Cross Over van Gerjak een absolute aanrader. De Cross Over is te zien op de stand van Gerjak tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, en wordt vanaf dit najaar geproduceerd.
Meer info tzt op www.gerjak.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel