Glacier Stainless Base Camper Medium: slimme, lichtgewicht kookset van GSI Outdoors

GSI Outdoors - Glacier Stainless Base Camper Medium pannenset

Glacier Stainless Base Camper Medium kookset van GSI Outdoors

GSI Outdoors heeft haar serie roestvrijstalen pannensets onlangs uitgebreid met een kookset die uit wat grotere pannen bestaat en een behoorlijk lange naam heeft gekregen.

De nieuwe Glacier Stainless Base Camp Medium kookset is een typisch product van GSI Outdoors. De kookset kenmerkt zich door zijn lange levensduur, hoge functionaliteit en het puristisch design.

Slimme deksels

De Glacier Stainless Base Camper Medium kookset bestaat uit een koekenpan en twee kookpannen. De kookpannen hebben een inhoud van 2 en 3 liter en zijn ieder voorzien van een deksel. Het hoogwaardige roestvaststaal maakt de set bijzonder duurzaam terwijl de slimme siliconen onderdelen de vingers tegen de warmte beschermen. Door de speciale sandwichbodem verdelen de pannen de warmte van de brander over de gehele bodem. De deksels zijn voorzien van siliconen pads en een zeefvormige opening langs de rand, waardoor het afgieten nog gemakkelijker en veiliger gaat.

Inklapbaar en stapelbaar

De drie pannen hebben inklapbare grepen en kunnen uiteraard netjes in elkaar worden gestapeld. Zo kunnen worden opgeborgen in de meegeleverde opbergzak. De Glacier Stainless Base Camper Medium kookset heeft een verpakkingsmaat van 231 x 231 x 231 x 147 mm en weegt 1296 gram. De kookset is te koop bij de betere kampeerwinkels en buitensportzaken en heeft een advieswinkelprijs van € 89,95.

GSI Outdoors

GSI Outdoors werd in 1985 opgericht door de broers en zussen Don, Ian en Kathy Scott in San Diego, Californië. Wat ooit begon met blauw geëmailleerde producten omvat nu een uitgebreid assortiment kookspullen, serviesgoed en outdooraccessoires. GSI Outdoors staat voor hoogwaardige, technische producten met een innovatief design. Alle producten komen voort uit de pioniersgeest van de familie Scott en hun aanstekelijke enthousiasme om buiten te zijn. Het familiebedrijf is in de VS uitgegroeid tot marktleider op het gebied van outdoor cooking en distribueert zijn producten wereldwijd.

https://www.youtube.com/watch?v=RTzZPB7nhzA

Like dit artikel
Tweet dit artikel