Glamping in je eigen Robens tent

Robens glamping tent

Glamping in je eigen Robens tent

Kamperen wordt steeds luxer, ook als je met de tent op stap gaat. Natuurlijk zijn er ook mensen die heel basis willen kamperen maar voor de meest kampeerders kan het niet luxe genoeg.

De kampeerders zijn wat dat betreft ook een beetje aangestoken door de luxe van ‘glamping’ in de huuraccommodaties. Robens speelt hier handig op in met een nieuwe serie tenten, die kampeerders optimaal moet laten genieten van het buitenleven op de camping.

Glamping steeds populairder

Vorig jaar vervijfvoudigde in het Verenigd Koninkrijk het aantal Google-zoekopdrachten naar het woord ‘glamping’. Het aantal zoekopdrachten naar ‘staycation’ steeg met ruim vijfhonderd procent. Het moge duidelijk zijn, door glamping kunnen kampeerders ontsnappen aan de drukte en in stijl opnieuw in contact met de natuur komen.

Of het nu gaat om het verkennen van de lokale bezienswaardigheden of luieren in de tuin, het is natuurlijk ook dé manier om echt te ontspannen in je eigen stukje kleine stukje van de ‘kampeer hemel’.

Eigen kampeeruitrusting

Naarmate steeds meer mensen de wereld van glamping omarmen, ontdekken slimme kampeerders de voordelen van het investeren in hun eigen luxe kampeeruitrusting. Daarmee kunnen ze hun eigen glampingervaringen keer op keer creëren, waar dan ook, en wanneer ze maar willen. Dat geeft hen nog meer vrijheid, en bespaart hen op de lange termijn geld.

Glampingtenten

Robens speelt hier op in en introduceert een serie tenten waarmee kampeerders hun eigen glamping-oase kunnen creëren. Dat doet Robens met grote, tipi-achtige tenten, die je op allerlei manieren kunt gebruiken en indelen.

De bekroonde Chinook Ursa tent (l) is daar een goed voorbeeld van. Deze tent leent zich uitstekend voor glamping. Hij biedt genoeg ruimte om te slapen, relaxen, eten en spelen. Dankzij de kenmerkende centrale stok kun je hem makkelijk opzetten. Verder is de Chinook Ursa gemaakt van zeer ademend HydroTex Polycotton stof. Daardoor blijft de tent onder  alle weersomstandigheden fris en comfortabel.

Robens biedt ook een oplossing voor wie liever een oppompbare tent heeft. De Robens Aero Yurt (r) is in een paar seconden opgepompt en klaar voor gebruik. In totaal heeft Robens meer dan 10 tenten, in verschillende maten en uitvoeringen, die allemaal prima bij het concept ‘glamping’ passen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel