Glamping ook in Nederland

kampeerzaken.nlGlamping is allang geen buitenlands fenomeen meer. Hoewel glamping ons vanwege het safari-achtige karakter natuurlijk vooral aan warme, zonnige klimaten doet denken, zijn er in Nederland inmiddels ook de nodige mogelijkheden.

 

Zo kunt u vanaf dit seizoen kamperen in één van de luxe safaritenten op Vakantiepark de Luttenberg en op Vakantiepark Eiland van Maurik.


 

Daar staan dit seizoen een aantal stoere maar luxe safaritenten op een stevige houten vlonder, speciaal voor de kampeerder die wel van kamperen houdt maar ook wel een beetje luxe op prijs stelt.

 

De safaritenten staan op een apart terrein, met de sanitaire voorzieningen niet ver van de kampeerplek. Verder zijn de tenten zijn voorzien van twee door tentdoek gescheiden slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed met een boxspringmatras, de andere kamer heeft een stapelbed voor de kinderen.

 

De tenten hebben uiteraard een compleet ingerichte keuken met vierpits gasstel, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en een Nespresso-apparaat. Voor de tent is een houten veranda met luifel, loungestoelen, buitenverlichting en een grote steigerhouten tafel met banken.

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl
Like dit artikel
Tweet dit artikel