Glamping op een cruiseschip

Glamping cruiseschip

Glamping op een cruiseschip

Kamperen op de camping doen we al tientallen jaren. Soms ook ergens in de vrije natuur, of op een andere prachtige locatie. Ook zijn er recreatievoertuigen waar je het water mee op kunt, en er zijn hier en daar ook drijvende tenten.

Maar kamperen op een cruiseship is toch wel behoorlijk uniek te noemen. En ook dat is mogelijk, namelijk bij Celebrity Cruises. Uiteraard is het glampinggehalte op zo’n plek behoorlijk hoog.

Je wordt hier omringd door alle luxe die je je maar kunt voorstellen. Je overnacht in viersterren cabines op het dek. Een cabine om in te slapen, de andere heeft een comfortabel zitje. Er wordt gezorgd voor een kampvuur en een ontbijt op bed. Je eigen potje koken is er ook niet bij want je wordt hier helemaal op je wenken bediend. Het diner wordt als je wilt in jouw cabine geserveerd en het zal je ook niet ontbreken aan lekkere drankjes en cocktails. Hier loop je dus absoluut niet met de toiletrol onder de arm naar het toilet.

Je hebt ’s nachts een fantastisch zicht op de sterrenhemel, overdag kun je genieten van een spectaculair uitzicht over de oceaan en de bestemmingen van het cruiseschip. Uiteraard zijn de zonsondergangen vanaf zo’n plek ronduit adembenemend. De bestemmingen zijn trouwens absoluut iets om jaloers op te zijn. Het cruiseschip Celebrity Flora is namelijk gebouwd voor cruises naar de Galapagos eilanden, die beroemd zijn om hun prachtige flora en fauna.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel