Globe-Traveller Explorer 2Z: buscamper voor fietsliefhebbers

Globe-Traveller Explorer 2Z: buscamper voor fietsliefhebbers

Globe-Traveller Explorer 2Z: buscamper voor fietsliefhebbers

Voor fietsliefhebbers die dromen van avontuurlijke trips, heeft de Globe-Traveller de Explorer 2Z ontwikkeld. Deze buscamper is optioneel namelijk te bestellen met een voorziening om jouw fietsavontuur soepel te laten verlopen. Of je nu een weekendje weg wilt of een langere fietsvakantie plant, de Explorer 2Z ben je klaar om te ontdekken waar de mooiste routes je heen leiden.

De Explorer 2Z biedt slaapplaatsen voor twee personen en slapen kun je naar behoefte op een dwarsbed of twee lengtebedden. De ruime garage achterin biedt in de optionele ‘Bike-uitvoering’ plaats aan twee fietsen, die veilig en eenvoudig op te bergen zijn. De flexibele indeling maakt het mogelijk om de ruimte aan te passen aan jouw behoeften, of je nu extra fiets- of andere uitrusting mee wilt nemen.

Comfort onderweg

Mede omdat de Explorer 2Z met zijn lengte van 636 cm iets langer dan de gemiddelde buscamper is, en ook een extra verhoogd dak heeft, is er genoeg ruimte om de Explorer 2Z te voorzien van nagenoeg alle gemakken.

De camper is op zich klassiek ingericht voor een buscamper van dit formaat, waarbij de zitgroep is samengesteld uit de draaibare voorstoelen, een tafel en een klein zitje. De keuken met koelkast, gasstel en spoelbak biedt alles om allerlei maaltijden te bereiden. De badkamer is compact, maar uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Geïntegreerde verlichting en verwarming zorgen daarbij voor een aangename sfeer.

Voor fietsen

De garage onder het bed biedt een zee aan bergruimte. Omdat deze garage vrij hoog is, kun je daar ook fietsen in kwijt. In de optionele ‘Bike-uitvoering’, die plaats aan twee fietsen biedt, gaat dat nog makkelijker vanwege het uitschuifbare plateau.

Citroën Jumper basisvoertuig

De Explorer 2Z is gebaseerd op de Citroën Jumper en is leverbaar met verschillende chassis-varianten en krachtige motoren. Of je nu kiest voor de handgeschakelde of automatische transmissie, de 2.2L BlueHDi dieselmotor zorgt voor een prettige rijervaring. Voor extra grip op uitdagend terrein is er een optionele tractiecontrole verkrijgbaar.

Perfecte keuze voor actieve camperaars

Zijn bescheiden afmetingen, doordachte indeling, moderne voorzieningen en focus op fietsliefhebbers, is de Globe-Traveller Explorer 2Z een veelzijdige en avontuurlijke camper. De praktische indeling, moderne voorzieningen en focus op avontuur maken deze camper een prima keuze voor buitensport- en natuurliefhebbers.

Daarom is de Globe-Traveller Explorer 2Z niet alleen ideaal voor fietsliefhebbers, maar ook voor andere actieve stellen en soloreizigers die waarde hechten aan flexibiliteit en avontuur zoals wandelaars, klimmers en watersporters.

Like dit artikel
Tweet dit artikel