Goal Zero Venture 7 waterdichte powerpack

Venture 70 powerpack Goal Zero

De Venture 70 powerpack van Goal Zero

MÜNCHEN – Op de ISPO in München, die begin dit jaar werd gehouden, presenteeerde Goal Zero een aantal nieuwe, interessante producten om mobiele apparaten mee op te kunnen laden.

Goal Zero is één van de vooraanstaande bedrijven op dit gebied en toonde dan ook een keur aan nieuwe producten waaronder zonneladers, powerpacks en draagbare lampen, waarin we de nieuwe Venture 70 één van de meest interessante noviteiten vinden.

Venture 70

Als je namelijk ergens “in the middle of nowhere” onderweg bent, is het zaak dat je uitrusting tegen die omstandigheden kan en alle benodigde functionaliteiten heeft. De Venture 70 is een robuuste, waterdichte powerpack die tegen een stootje en vochtige omstandigheden bestendig is. Bovendien is hij geschikt om meerdere apparaten mee op te laden. Kopers hebben de keus uit 2 micro-USB kabels of 1 micro-USB kabel en een Lightning kabel.

De Venture 70 powerpack is voorzien van de bekende intelligente en gepatenteerde laadtechniek van Goal Zero waardoor apparaten zo snel mogelijk, doch zonder oververhitting en overladen te worden, kunnen worden opgeladen.

Helaas moeten we nog wel even geduld hebben, de Venture 70 is vanaf medio augustius 2016 beschikbaar. Naast de Venture 70 introduceerde Goal Zero nog een aantal powerpacks en zonneladers:

Flip 30

De Flip 30 is een grotere versie van de reeds bestaande Flip powerpack. Ook deze is medio augustus beschikbaar. Deze powerpack kan in opgeladen toestand een gemiddelde smartphone tot wel 3keer opladen. Ook de Flip 30 is compatible met de zonnepaneeltjes van Goal Zero en beschikt over een geïntegreerde USB aansluiting.

Nomad

De Nomad-Plus serie bestaat uit een aantal intelligente, draagbare zonnepanelen met ingebouwde lader. Gebruikers kunnen niet alleen kiezen uit de varianten met een capaciteit van 7 of 14 Watt, voor grootverbruikers is er ook de Nomad 100 die een veel grotere capaciteit van 100 Watt heeft. De intelligente, geïntegreerde lader past zich automatisch aan aan het aangesloten apparaat zodat dit optimaal wordt opgeladen.

De Nomad 7 Plus is nu al leverbaar, de Nomad 14 Plus en de Nomad 100 ook weer vanaf medio augustus.

Like dit artikel
Tweet dit artikel