Nog heel even goedkoper kamperen in de Achterhoek

kampeerzaken.nlDe Achterhoek heeft een typisch coulissenlandschap waar bossen, weiden en heide elkaar afwisselen. Dit alles, samen met de gezellige dorpen en steden alsmede de gastvrije bevolking, biedt een leuk uitgangspunt voor een plezierige vakantie in eigen land.
Tot 1 juli a.s. kun je, op vertoon van de gratis Camping Card Achterhoek, in de Achterhoek goedkoper kamperen op vijfentwintig campings van het samenwerkingsverband ‘Kamperen in de Achterhoek’. Die Camping Card Achterhoek kun je heel eenvoudig zelf downloaden van de website www.kamperenindeachterhoek.nl.
 
De Camping Card Achterhoek is gratis en exclusief ontwikkeld door en voor de aangesloten kampeerterreinen. Welke dat zijn is vermeld in de brochure Kamperen in de Achterhoek. Op vertoon van de Camping Card betaalt de kaarthouder / kampeerder in voor- en naseizoen, tot 1 juli een gereduceerd tarief.
In de brochure Kamperen in de Achterhoek en op de website www.kamperenindeachterhoek.nl is precies te zien waar de CCA-houder recht op heeft en hoe gebruik kan worden gemaakt van de kaart. Tevens is hier te lezen welke campings bij dit samenwerkingsverband zijn aangesloten en waarin zij zich ten opzichte van elkaar onderscheiden. Nieuw is, dat de CCA ook korting geeft op een bezoek aan een tiental dagattractiebedrijven in de Achterhoek.
De Camping Card Achterhoek is een groot succes. In het introductiejaar 2007 is de kaart vele duizenden malen gedownload én gebruikt. Het Achterhoeks Bureau voor Toerisme en de deelnemende campings zien het komend kampeerseizoen dan ook met uiterst positieve verwachtingen tegemoet. Het advies is wel om niet op de bonnefooi naar de Achterhoek af te reizen, maar tevoren een plekje te reserveren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel