Nederlandse prijswinnaar rijdt jaar lang gratis Hymer

kampeerzaken.nlHymer en ACSI (Auto Camper Service International) – een samenwerking die veel biedt. Naast boekingsvoordelen voor HymerCard bezitters hielden de camperspecialist en de Nederlandse campingspecialist in het afgelopen jaar een internet prijsvraag, waarbij 200 prijzen met een totale waarde van € 35.000,- lonkten. De hoofdprijs, één jaar lang rijden in een Hymer-Exsis, ging naar de familie van Dam uit Schoonhoven in Nederland.
Welke verjaardag vierde de Nederlandse campingspecialist ACSI in 2005?
Deze vraag moest beantwoord worden en meer dan 12.000 internet gebruikers deden mee. De Familie van Dam wist het juiste antwoord “40 jaar“, en had bovendien het nodige geluk.
 Een heel jaar lang kunnen ze gebruik maken van een compleet uitgeruste Hymer-Exsis. Belastingen en verzekeringen worden gedurende deze tijd door Hymer overgenomen. Patrick van der Burgh, directeur van ERIBA-HYMER Nederland B.V. overhandigde het voertuig bij de hoofdvestiging van ERIBA-HYMER Nederland B.V. in Hardinxveld-Giessendam.
Naast de Hymer-Exsis waren er via de internetsite www.campingcard.de het hele jaar talrijke accessoires- en campingvakantiewaardebonnen, abonnementen voor vaktijdschrijften, entreebewijzen voor caravanbeurzen alsmede entreebewijzen voor de in Duitsland gelegen “Sea-Life” centers, het grootste netwerk van zeeaquaria ter wereld, te winnen.
ACSI levert campinginformatie over Europa, organiseert campingreizen, regelt het onderbrengen van recreatievoertuigen op campingplaatsen en is daarmee een ideale partner voor camper en caravan producent Hymer. Naar aanleiding van de samenwerking van afgelopen jaar blijft één voordeel bestaan: ACSI geeft ook dit jaar zijn CampingCard ACSI uit, die Hymercard bezitters samen met de meest actuele CampingCard ACSI-gids kosteloos bij alle geselecteerde ERIBA-HYMER dealers kunnen afhalen.
Informatie over verdere samenwerking, prijsvragen en het gezamenlijke prestatie & service aanbod van HYMER AG, vinden geïnteresseerden op www.hymer.com of www.hymer.nl
Fotobijschrift: Van links naar rechts: De prijswinnaars mevrouw en heer van Dam uit Schoonhoven, en directeur van Eriba Hymer Nederland Patrick van der Burgh.

Like dit artikel
Tweet dit artikel